Header Ads Widget

The Gray Man (Film acțiune Netflix 2022) Trailer și detalii

Film de acțiune și thriller produs de Netflix "The Gray Man" 2022 cu actorii: Ryan Gosling, Chris Evans, Ana de Armas. Trailer, disponibilitate pe Netflix, descriere și dată de lansare pentru filmul "The Gray Man".


Despre filmul The Gray Man

The Grey Man este un film thriller de acțiune american regizat de Anthony și Joe Russo, după un scenariu pe care acesta din urmă l-a scris împreună cu Christopher Markus și Stephen McFeely, bazat pe romanul cu același nume din 2009 al lui Mark Greaney. În film, cel mai bun agent CIA - identitatea sa nu este cunoscută de nimeni -- descoperă secretele murdare ale agenției și declanșează o vânătoare globală de asasini eliberați de fostul său coleg. Filmul îi are în rolurile principale pe Ryan Gosling, Chris Evans și Ana de Armas, alături de actori precum Rege-Jean Page, Jessica Henwick, Billy Bob Thornton, Wagner Moura, Alfre Woodard, Julia Butters și Callan Mulvey. Produs de compania fraților Russo, AGBO, filmul speră să înceapă o franciză bazată pe romanele Grey Man ale lui Mark Greaney


Filmul american de acțiune The Grey Man este programat pentru o lansare limitată pe 15 iulie 2022, urmată de lansarea sa pe Netflix pe 22 iulie 2022. Cu un buget de producție de 200 de milioane de dolari, este cel mai scump film realizat vreodată de Netflix.


Sinopsis Netflix film The Gray Man

Când cel mai priceput mercenar al CIA, cunoscut sub numele de Court Gentry, alias Sierra Six, descoperă accidental secrete întunecate ale agenției, el devine ținta numărul unu și este vânat în întreaga lume de fostul coleg psihopat Lloyd Hansen și de asasini internaționali.





Distribuție Actori în filmul The Gray Man:

Ryan Gosling, Chris Evans, Ana de Armas, Regé-Jean Page, Jessica Henwick, Billy Bob Thornton, Wagner Moura, Alfre Woodard, Julia Butters, Callan Mulvey, Scott Haze, Robert Kazinsky, Deobia Oparei, Eme Ikwuakor, Dhanush Dhanush, Jimmy Jean-Louis, Daz Crawford, Karen Jin Beck, Dana Aliya Levinson, Aishwarya Sonar, Jamal Antar, Kate Blumberg, Matthew Bellows, Becky Wu, Patrick Newall, Kendall Wells, Kat Leroy, Faye Nightingale, Martin Harris, Isaac Stephen Montgomery, Nadiv Molcho, Steffen Dziczek, Bryan King, Anthony J. Vorhies, Maria Darkina, Joe Daru, Charlit Dae, Michelle Twarowska, Justin Walker White, Ericka Bernabe, Marc Forget, Kaipo Schwab, Jedediah Jenk, Faouzi Brahimi, Jacob Michael, Michel Carliez, Jeremy Tichy, Jay Arthur

Regizor: Anthony Russo, Joe Russo

Scenariști: Joe Russo, Christopher Markus, Stephen McFeely

Genul filmului: Acțiune, Thriller, Filme 2022, Filme Netflix 2022

Data de lansare: 22 Iulie 2022 pe Netflix

Premiera în România: 22 Iulie 2022 pe Netflix România

Unde poate fi văzut filmul în România: pe Netflix

Țară: SUA

Cunoscut și ca
The Gray Man titlul original, Escape From The Gray Man titlu alternativ

Este filmul The Gray Man pe Netflix

Da, filmul The Gray Man este pe platforma de streaming Netflix și îl puteți vedea începând cu data de 22 Iulie 2022 aici pe Netflix România.


Descrierea filmului The Gray Man

Când cel mai priceput agent al CIA - a cărui identitate adevărată nu este cunoscută de nimeni - descoperă accidental secrete întunecate ale agenției, un fost coleg psihopat îi pune o recompensă pe cap, declanșând o vânătoare de oameni la nivel mondial de către asasini internaționali.


Vezi și lista cu toate filmele care vor apare pe Netflix în 2022.

Trailer la filmul The Gray Man (2022)

Trailerul subtitrat în limba română la filmul de acțiune The Gray Man (2022) cu actorii Chris Hemsworth, Miles Teller, Jurnee Smollett, Tess Haubrich, BeBe Bettencourt și Mark Paguio și produs de Netflix.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii