Header Ads Widget

Film Se7en - Seven (1995) cu Brad Pitt si Gwyneth Paltrow


 Seven (1995)

Descriere film
Un criminal in serie cu o minte sclipitoare incepe un joc de-a soarecele si pisica cu doi detectivi criminalisti. Cel mai varstnic dintre ei urmeaza sa iasa la pensie intr-o saptamana, asa ca vrea sa-l prinda pe criminal cat mai repede cu putinta. Celalalt este un tanar, energic, care priveste cu un usor dispret resemnarea si plafonarea partenerului sau. Actiunea se petrece intr-un oras fara nume, inecat de ploaie si apasat permanent de un cer plumburiu. Sirul crimelor continua, ucigasul parand a pedepsi victimele pentru comiterea unuia dintre cele sapte pacate capitale. Singurul element luminos, care contrasteaza cu sumbra atmosfera a filmului e sotia tanarului politist, interpretata de Gwyneth Paltrow.
In timpul filmarilor, intre blonda actrita si Brad Pitt s-a infiripat o relatie amoroasa care a durat doi ani si s-a sfarsit cand Gwyneth a facut presiuni prea mari asupra iubitului ei ca sa o ia de sotie.

Regia
David Fincher

In rolurile principale
Brad Pitt, Gwyneth Paltrow, Morgan Freeman, Kevin Spacey, R. Lee Ermey, Andrew Kevin Walker, Garret Pearson, John Cassini

Gen
Thriller

Premiera in Romania
1996

Premii: Nominalizat la Oscar.

Trailerul filmului  Se7en (1995)


Filme noiLista actori,

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii