Header Ads Widget

Seriale Netflix lansate în 2019

Netflix a devenit destul de popular la noi și din ce în ce mai multă lume își cumpără un abonament la ei, iar pe de altă parte, Netflix și-a mărit substanțial în ultimii doi ani lista de seriale și filme disponibile în România. Ba chiar au început să pună serialele și filmele producție proprie, imediat ce sunt lansate. Este cazul și filmului Triplă frontieră, care a fost disponibil pentru români imediat ce a fost lansat. Așa s-a întâmplat și cu serialele The Umbrella Academy, After Life, Turn Up Charlie sau cu oricare alt serial Netflix din lista de mai jos.


Pentru 2019, compania Netflix a produs o mulțime de seriale, unele sunt sezoane noi la seriale deja cunoscute și iubite, iar altele care au premiera în anul 2019.

Am adunat din contul nostru de Netflix toate serialele care au premiera primului sezon în 2019, și am alcătuit o listă pe care o vom updata de îndată ce apare un nou serial. Găsiți în listă seriale din toate genurile, inclusiv de desene animate sau documentare.



The Umbrella Academy - Citește review-ul serialului The Umbrella Academy
Reuniți la moartea tatălui lor, mai mulți frați înstrăinați și dotați cu puteri extraordinare descoperă secrete șocante din familie, dar și o amenințare la adresa lumii.
Cu: Elliot Page (fostă Ellen Page), Tom Hopper, David Castañeda
Gen: Acțiune, Aventuri, Comedie


Turn Up Charlie - Charlie la platane
Un DJ ratat vrea să-și reconstruiască cariera muzicală în timp ce o face pe bona pentru fiica neastâmpărată de 11 ani a faimosului său prieten.
Cu: Idris Elba, Piper Perabo, JJ Feild
Gen: Comedie



After Life - Viața de apoi - Citește review-ul serialului After Life
În încercarea de a se împăca cu ideea că soția sa a murit, un jurnalist adoptă masca irascibilității pentru a-i îndepărta pe cei care vor să-i vină în ajutor.
Cu: Ricky Gervais, Tom Basden, Tony Way
Gen: Comedie, Dramă



Dragoste printre rânduri - While You Were Sleeping
Un autor talentat, cel mai tânăr redactor-șef de la editura la care lucrează, se implică în viața unei foste angajate din publicitate, disperată să-și găsească o slujbă.
Cu: Jong-Suk Lee, Lee Na-young, Jung Eugene
Gen: Fantezie, Dragoste



Matrioșka - Russian Doll
Nadia moare și își retrăiește la nesfârșit petrecerea aniversară de 36 de ani. Este prinsă într-o buclă temporală suprarealistă, testând limitele propriei mortalități.
Cu: Natasha Lyonne, Charlie Barnett, Yul Vazquez
Gen: Comedie, Dramă, Mister



Umbra din întuneric - Shadow
Chinuit de o pierdere tragică, un fost polițist care nu simte durerea decide să prindă pe cont propriu infractorii care au reușit să scape de poliția din Johannesburg.
Cu: Pallance Dladla, Khathu Ramabulana, Amanda du-Pont
Gen: Acțiune



Regatul - Kingdom
Locuitorii unui regat sunt înspăimântați de zvonurile ciudate legate de boala regelui. Prințul moștenitor devine singura lor speranță în lupta cu o epidemie ciudată.
Cu: Ju Ji-hoon, Ryu Seung-ryong, Bae Doona
Gen: Acțiune, Thriller



În nordul izolat - Northern Rescue
După moartea subită a soției lui, specialistul în căutare și salvare John West se mută împreună cu cei trei copii în Turtle Island Bay, orășelul lui natal de la țară.
Cu: William Baldwin, Kathleen Robertson, Spencer MacPherson
Gen: Dramă, Familie



Ordinul secret - The Order
Hotărât să răzbune moartea mamei lui, un student jură credință unui ordin secret și se trezește prins în războiul dintre vârcolaci și practicanții magiei negre.
Cu: Jake Manley, Sarah Grey, Max Martini
Gen: Dramă, Fantezie, Horror



Dragoste, moarte & roboți - Love, Death & Robots
Creaturi înspăimântătoare, surprize mari și comedie neagră – toate contribuie la această antologie de povești animate, prezentată de Tim Miller și David Fincher.
Cu: Topher Grace, Mary Elizabeth Winstead, Gary Cole
Gen: Animație, Comedie, Fantezie



Pinky Malinky
Pinky Malinky vede mereu partea frumoasă, iar cel mai frumos lucru e viața lui de hotdog. Cu prietenii alături, micul temerar are mereu poftă de viață.
Cu: Lucas Grabeel, Nathan Kress, Diamond White
Gen: Animație, Comedie



Documentare

Larry Charles: Periculoasa lume a comediei - Documentar
Scenaristul și regizorul de comedii Larry Charles străbate lumea, căutând umorul în cele mai neobișnuite, neașteptate și periculoase locuri.
Cu: Larry Charles

Perdanții - Documentar
Într-o societate în care nu contează decât să câștigi, cum înfruntăm eșecul? Serialul face portretul sportivilor ce au transformat înfrângeri amare în victorii personale.

Dispariția micuței Madeleine McCann - Documentar
Durerea unui cuplu în urma dispariției fetiței lor e intensificată de isteria presei și de presupunerea greșită a unui detectiv că părinții sunt implicați.

Conversații cu un ucigaș: Ted Bundy - Documentar
Interviuri actuale, filmări de arhivă și înregistrări realizate în sectorul condamnaților la moarte formează portretul impresionant al ucigașului în serie Ted Bundy.

Formula 1: Viața în viteza a 8-a - Documentar
Un sezon de Formula 1 disputat în care piloții, managerii și proprietarii de echipă îl trăiesc la cote maxime, atât pe circuit, cât și în afara lui.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii