Header Ads Widget

Filme românești 2021 pe Netflix

Platforma de streaming Netflix a început să bage din ce în ce mai multe filme românești, și după ce am făcut o listă cu toate filmele românești care se pot viziona pe Netflix, a venit timpul să facem o listă cu toate filmele românești realizate în anul 2021 și sunt disponibile pentru vizualizare pe Netflix.


În acest moment sunt disponibile peste o sută de titluri de filme românești pe Netflix și credem că lista se va mări și la anul, vom avea și filme românești realizate în 2022. Cu toate astea, încă nu sunt prea multe filme românești din 2021 pe Netflix, deși s-au produs nu mai puțin de 30 de filme românești în 2021.
Dar iată lista de filme românești noi 2021 care pot fi vizionate pe Netflix:

Complet Necunoscuți (2021) - Disponibil pe Netflix - vezi filmul
Filmul românesc Complet Necunoscuți este acum pe Netflix și spune povestea unui grup de prieteni care la o seară între prieteni decid să-și împărtășească toate apelurile și mesajele primite pe telefoane. Totul ia o întorsătură neașteptată.


Filmul Complet Necunoscuți este o comedie dramă care îi are în rolurile principale pe actorii Anca-Maria Dumitra, Alex Conovaru, Andreea Gramosteanu, Leonid Doni, Ada Galeş, Stefan Adrian, Gabriel Răuţă, Catia Maria Tanase, Octavian Strunilă, Virginia Rogin


Investitorii (2021) - Din 22 decembrie pe Netflix - vezi filmul
Trei bărbați sunt disponibilizați de la fabrica de piese auto din orașul de provincie unde lucrau. Li se oferă salarii compensatorii și decid să petreacă o zi de neuitat în București. Se trezesc mahmuri într-o localitate de lângă București și sunt luați drept investitori veniți să investească în afacerile locale.


O comedie romantică românească cu Codin Maticiuc, Cosmin Natanticu și Andrei Mateiu în rolurile principale.


Întregalde (2021)
Filmul "Întregalde"spune povestea a trei prieteni plecați într-o excursie umanitară de sfârșit de an. Pe drum, se întâlnesc cu un bătrân pe care încearcă să-l ajute să ajungă la gaterul unde acesta lucra, dar când ajung acolo, își dau seama că gaterul este dezafectat și ei sunt nevoiți să-și petreacă noaptea cu bătrânul senil.


Actori: Maria Popistașu, Ilona Brezoianu, Alex Bogdan, Toma Cuzin
Gen: Dramă


Mantaua (2021)
Filmul "Mantaua"spune povestea vieții unui copist sărac care se schimbă radical după ce și-a cumpărat o manta scumpă.


Actori: Virgil Ogășanu, Emilia Popescu, Gelu Nitu, Dan Rădulescu
Gen: Comedie


Tata mută munții (2021)
Mircea este un fost ofițer de informații pensionat, iar când află că fiul său este dispărut în munți, el apelează la un vechi prieten și ofițer de securitate pentru a-l găsi, ducând la o altercație cu echipa locală de salvamontiști.


Actori: Adrian Titieni, Elena Purea, Judith State, Valeriu Andriuță, Virgil Aioanei
Gen: Comedie


Zăpadă, Ceai și Dragoste (2021)
Infractorul mărunt Dragoste intră în închisoare pentru a plănui evadarea prietenului său Ceai. La planul lor se lipește și colegul de celulă Zăpadă și împreună pun la cale planul de evadare. Și pentru că nu e de ajuns, ei pun la cale un jaf care să-i facă să trăiască bine toată viața.


Actori: Liviu Vârciu, Angel Popescu, Levent Sali, Cristian Iacob, Florin Busuioc
Gen: Comedie


Cap și pajură (2021)
Laurențiu se lovește grav la cap pe când bea într-un bar, dar refuză tratamentul și spune că își așteaptă întoarcerea fratelui său din Germania, căruia trebuie să îi mărturisească ceva foarte important.


Actori: Alex Călin, Iulia Ciochină, Florin Salam
Gen: Dramă


După 40 de zile (2021)
Filmul "După 40 de zile" are în centru prietenia dintre Emil și Titi, doi prieteni de-o viață dintr-o comună ca un colț de rai, locuită de oameni dintr-o bucată. Soția lui Emil este moartă, iar după ce îi face parastasul de 40 de zile, el pare cel mai oropsit om de pe fața pământului și începe să se stingă pe picioare. Titi vrea să reaprindă în el scânteia vieții dar eforturile lui sunt inutile, iar zilele lui Emil par numărate pentru că în casa lui s-a mutat Smaranda, soția lui moartă.


Actori: Mircea Andreescu, Valer Dellakeza, Gabriel Spahiu
Gen: Dramă

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii