Header Ads Widget

Cristian Iacob


Biografie:
Face parte dintre putinii actori care au izbutit sa se afirme dupa 1989, epoca de aur a televiziunilor noastre comerciale, care au impins cultura - deci si artistii de cinema si de teatru - in unghiul mort al indiferentei publice.
In prezent il puteti vedea in serialul "Cu un pas inainte" de la Pro TV si la Laptaria lui Enache in spectacolele "Dragostea dureaza trei ani" si "Hell".

Filmografie:
Youth Without Youth / Tinerețe fără tinerețe (2007)
1. 15 (2005) .... Marinica
2. Herz ohne Krone (2003) .... Kameramann
3. Entre chiens et loups (2002) .... Matov
4. The Elite (2001) .... Grecco
5. Une femme piégée (2001) .... Homme Blue Night
6. Epicenter (2000) .... Thug #1
7. Omul zilei (1997)
8. Eu Adam (1996)
9. Pepe & Fifi (1994) .... Pepe
10. Priveste înainte cu mânie (1993)

Colectie filme

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii