Header Ads Widget

Întregalde (Trailer Film românesc 2021)

Trailer la filmul românesc dramă "Întregalde" 2021 cu actorii: Maria Popistașu, Ilona Brezoianu și Alex Bogdan. Descriere și dată de lansare pentru filmul "Întregalde".

Pe scurt despre filmul românesc Întregalde: Un grup de oameni aflați într-o misiune umanitară sosesc într-o zonă îndepărtată a Transilvaniei pentru a oferi locuitorilor diverse bunuri. În afară de câteva certuri și conflicte între membrii grupului, totul pare să meargă bine pentru Maria și Dan. Dar, imediat după ce au dat peste un sătean dezorientat și au încercat să-l ajute, lucrurile au început să meargă prost.

Întregalde, cel mai nou film semnat de Radu Muntean, vine în cinematografe între 6 și 20 august, 2021!

Filmul îi are în distribuție pe: Maria Popistaşu, Ilona Brezoianu şi Alex Bogdan alături de Luca Sabin, Toma Cuzin, Carmen Lopăzan și Gabor Bondi.Vezi de când intră filmul românesc Întregalde pe Netflix.

Distribuție Actori: Maria Popistașu, Ilona Brezoianu, Alex Bogdan, Toma Cuzin, Luca Sabin, Gabor Bondi, Radu Muntean, Carmen Lopazan, Luca Elena

Regizor: Radu Muntean

Genul filmului: Dramă, Filme românești

Premiera în România: 6 August 2021

Descriere film românesc Întregalde: Întregalde va avea premiera în cinematografele din țară pe 6 august. Cel mai nou lungmetraj semnat de Radu Muntean a fost selecționat recent în secțiunea Quinzaine des Réalisateurs de la Cannes și explorează limitele altruismului într-un context în care oamenii își ating propriile limite.

Trei prieteni se află într-o excursie umanitară de sfârșit de an. Călătorind într-un jeep pe drumurile de munte neasfaltate ale satului Întregalde, întâlnesc un bătrân singur pe care încearcă să-l ajute să ajungă la gaterul unde pretinde că lucrează. Când mașina lor rămâne blocată într-un șanț în pădure, gaterul se dovedește a fi abandonat și sunt nevoiți să petreacă noaptea împreună cu bătrânul senil, ideile lor despre empatie și generozitate încep să fie puse la îndoială.

Trailer la filmul românesc "Întregalde" - 2021


Întregalde - Clip

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii