Header Ads Widget

Întregalde, film românesc 2021 pe Netflix din 1 octombrie

Filmul românesc Întregalde, realizat în 2021, intră pe Netflix de mâine 1 octombrie 2021. Filmul Întregalde regizat de Radu Munteanu, care a contribuit și la scenariu alături de Alexandru Baciu și Răzvan Rădulescu, a avut premiera în România pe 29 iulie 2021 la festivalul internațional de Film Transilvania și apoi în cinematografe pe 6 august. 



În rolurile principale îi găsim pe actorii români Maria Popistasu și Alex Bogdan, iar filmul spune povestea a trei prieteni care se află într-o excursie umanitară de sfârșit de an. Ei călătoresc într-o mașină jeep pe drumurile de munte neasfaltate ale satului Întregalde, unde întâlnesc un bătrân singur pe care încearcă să-l ajute să ajungă la gaterul unde pretinde că lucrează. Ajunși la gater, observă că acesta este abandonat, iar apoi apoi rămân împotmoliți cu mașina. Cei trei se văd nevoiți să petreacă noaptea în mașină alături de bătrânul senil.

Filmul Întregalde intră de mâine 1 octombrie pe Netflix și îi mai are în rolurile principale, în afară de Maria Popistasu și Alex Bogdan, pe actorii români Ilona Brezoianu, Cuzin Toma, Carmen Lopăzan, Radu Munteanu, Vlad Oancea, Sabin Luca, Gabor Bondi și Elena Luca.

Vezi trailerul filmului românesc Întregalde, disponibil de mâine pe platforma de streaming Netflix.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii