Header Ads Widget

După 40 de zile (Trailer Film românesc 2021)

Trailer la filmul românesc dramă "După 40 de zile" 2021 cu actorii: Mircea Andreescu, Valer Dellakeza și Gabriel Spahiu. Descriere și dată de lansare pentru filmul "După 40 de zile".

Pe scurt despre filmul românesc După 40 de zile: Prietenia de o viață dintre Emil și Titi este pusă în pericol când Smaranda, soția lui Emil, se mută în casa lui Titi, la 40 de zile după înmormântarea ei.



Distribuție Actori: Mircea Andreescu, Valer Dellakeza, Gabriel Spahiu, Negrescu Marian, Simona Urs, Stefan Mirea, Valeriu Bazu, Eugen Titu, Mihai-Adrian Sanda

Regizor: Andrei Gruzsniczki

Scenariu: Andrei Gruzsniczki

Genul filmului: Dramă

Cunoscut și ca:

Premiera în România: 28 August 2021

Descriere film românesc După 40 de zile: Filmul are în centru prietenia dintre Emil și Titi. Acțiunea se petrece într-o comună ca un colț de rai, locuită de oameni dintr-o bucată. Asta, la o primă vedere. Emil nu crede în spirite. Titi este prietenul lui de când lumea. Iar Smaranda, soția lui Emil, ei bine, ea este la doi metri sub pământ și se pregătește de ziua judecății. După parastasul ei de 40 de zile Emil pare cel mai oropsit om de pe fața pământului și începe să se stingă pe picioare. Titi vrea să reaprindă în el scânteia vieții. Dar eforturile lui sunt inutile. Zilele lui Emil par numărate. Căci Smaranda s-a mutat după parastas în casa lui. De ce îl bântuie Smaranda?, asta e o poveste, dar lui Titi îi e greu s-o zică, pentru că este despre lupta pe care fiecare trebuie s-o ducă pentru a-l înțelege și accepta pe celălalt, într-o prietenie sau într-o poveste de iubire.

Trailer la filmul românesc "După 40 de zile" - 2021

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii