Header Ads Widget

Filmul românesc Zăpadă, Ceai și Dragoste în 2021 pe Netflix

Filmul românesc Zăpadă, Ceai și Dragoste produs în 2021 are premiera pe Netflix în data de 1 noiembrie 2021. Filmul Zăpadă, Ceai și Dragoste a avut premiera în cinematografele din România pe 10 septembrie 2021 și la nici două luni, Netflix îl preia și îl pune pe platforma sa, adăugându-l la colecția de filme românești care pot fi văzute pe Netflix.



Filmul românesc Zăpadă, Ceai și Dragoste spune povestea a trei prieteni care, printr-o conjunctură mai puțin fericită, ajung în închisoare. Acolo, cei trei infractori mărunți își plănuiesc evadarea și cu ajutorul unui mafiot local reușesc să scape, dar în același timp își plănuiesc următorul jaf care poate îi va îmbogăți și astfel se vor retrage. O poțiune magică ciudată care ajută pe oricine să se teleporteze le cade în mână și cu ajutorul ei vor încerca să dea ultima lovitură.

Filmul „Zăpadă, Ceai și Dragoste” este comedie pur românească și se lansează în această toamnă pe marile ecrane, fiind primul film dintr-o serie de producții de filme comerciale românești, care urmează a fi distribuite în România de către Vertical Entertainment. „Zăpadă, Ceai și Dragoste” adună în distribuția sa un număr impresionant de vedete românești, îndrăgite de publicul de toate vârstele.

Filmul românesc Zăpadă, Ceai și Dragoste care va avea premiera în curând și pe Netflix, este regizat de Catalin Bugean și are scenariul scris de Andreas Petrescu. Actorii care joacă în film sunt Liviu Vârciu, Angel Popescu, Levent Sali, Cristian Iacob, Florin Busuioc, Paula Chirilă, Anca Dinicu, Tiberiu Ioana, Alina Puscaș, Raluka, Monica Anghel, Sergiu Costache, Iuliana Luciu, Dan Negru, Andreas Petrescu, Dorian Popa, Cosmin Seleși, Carmen Tănase, Alexandra Timofte  Revnic și Alex Velea.



Trailerul filmului românesc Zăpadă, Ceai și Dragoste



Pe 6 septembrie 2021, Liviu Vârciu a postat pe contul lui de Youtube un clip cu scene de la filmări (BEHIND THE SCENES), având titlul ZAPADA, CEAI SI DRAGOSTE - BEHIND THE SCENES. PREMIERA NATIONALA 10 SEPTEMBRIE IN CINEMATOGRAFE. Vă invităm să-l urmăriți mai jos, iar dacă nu ați apucat să vedeți filmul în cinematografe, nu disperați pentru că Netflix îl va pune pe platforma lor de streaming pe 1 noiembrie.


Filme noiLista actori, Recenzii filme si seriale, Filme cu Zombi, Top 100 serialeTop seriale de acțiune, Filme cu James Bond, Filme noi Netflix 2021, Seriale noi Netflix , Filme românești pe Netflix,

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii