Header Ads Widget

Mantaua (Trailer Film românesc 2021) - în curând pe Netflix

Trailer la filmul românesc de comedie și dramă "Mantaua" 2021 cu actorii: Virgil Ogășanu, Emilia Popescu și Gelu Nitu. Descriere și dată de lansare pentru filmul "Mantaua".

Pe scurt despre filmul românesc Mantaua: Filmul "Mantaua"spune povestea vieții unui copist sărac care se schimbă radical după ce a cumpărat o manta scumpă. După ce a avut premiera absolută pe 17 februarie 2021 la TVR, filmul românesc "Mantaua" cu actorii Virgil Ogășanu și Emilia Popescu în rolurile principale, va avea premiera și pe platforma de streaming Netflix.



Distribuție Actori: Virgil Ogășanu, Emilia Popescu, Gelu Nitu, Dan Rădulescu, Dan Aștilean, Dragoș Hulubă

Regizor: Alexandru Lustig

Scenarist: Asrian Lustig

Genul filmului: Comedie

Cunoscut și ca:

Premiera în România: 17 februarie 2021 la TVR

Premiera în România: 15 octombrie 2021 pe Netflix

Descriere film românesc Mantaua: Sub bagheta regizorală a lui Alexandru Lustig, MANTAUA propune o suită de performanţe actoriceşti. În rolul principal asistăm la "revenirea la TVR" a unui maestru al scenei româneşti, Virgil Ogăşanu, la 80 de ani plin de tinereţe creatoare!

Fiecare actor din restul distribuţiei joacă, spectaculos, mai multe roluri, "fără mască", mizând doar pe un talent proteic. De pildă, toate cele patru personaje feminine sunt interpretate de una şi aceeaşi actriţă, îndrăgita Emilia Popescu! În MANTAUA, asistăm la o sarabandă de portrete viu colorate, semnate de actorii: Gelu Niţu, Dan Aştilean, Dan Rădulescu, Dragoş Huluba.

MANTAUA este o farsă tragică, cultivând grotescul, caricatura şi alegoria - despre derizoriul şi urâţenia unei lumi. Chiar dacă, peste secole, copistul a fost înlocuit cu copiatorul şi mantaua de postav cu canadiana de fâş - natura umană a rămas aceeaşi... Din MANTAUA clasică iese, mereu, actualitate...

Sursă descriere TVR

Trailer TVR la filmul românesc "Mantaua" - 2021

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii