Header Ads Widget

Investitorii (Trailer Film românesc 2021)

Trailer la filmul românesc de comedie romantică "Investitorii" 2021 cu actorii: Codin Maticiuc, Cosmin Natanticu și Andrei Mateiu. Descriere și dată de lansare pentru filmul "Investitorii".

Pe scurt despre filmul românesc Investitorii: Trei bărbați care lucrează la o fabrică de piese auto dintr-un oraș de provincie sunt disponibilizați când fabrica este cumpărată de un investitor străin. Primind salarii compensatorii, cei trei hotărăsc să petreacă o noapte de neuitat în București, dar se trezesc a doua zi mahmuri într-o localitate unde sunt luați drept investitori veniți să investească în afacerile locale.



Distribuție Actori: Codin Maticiuc, Cosmin Natanticu, Andrei Mateiu, Raluca Aprodu, Levent Sali, Gabriel Radu, Diana Sar, Maria Popovici, Nicu Banea, Adrian Alexandru Bumbeș

Regizor: Iura Luncașu

Scenariu: Alex Coteț, Raul Gheba

Genul filmului: Comedie, Romantic, Dragoste, Filme românești

Cunoscut și ca:

Premiera în România: 5 Noiembrie 2021 - în cinematografe - Din 22 decembrie pe Netflix.

Descriere film românesc Investitorii: Povestea a trei bărbați, vechi prieteni, care lucrează la o fabrică de piese auto dintr-un oraș de provincie - Când fabrica este cumpărată de niște investitori străini, cei trei, împreună cu mulți alți angajați, sunt disponibilizați. Li se oferă salarii compensatorii pe un an, așa că decid să petreacă un weekend de neuitat în București. După o noapte de foc, se trezesc a doua zi, cu mahmureală, gândindu-se să se întoarcă acasă, dar ratează drumul și ajung la marginea unei localități, dezorientați și fără combustibil. Aici sunt derutați de localnici, care, impresionați de aspectul lor, îi iau drept oameni de afaceri străini, care vin să investească în afacerile locale. Apoi sun invitați de primar la negocieri.

Trailer la filmul românesc "Investitorii" - 2021 Inve$titorii

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii