Header Ads Widget

Filme și seriale Netflix noi în Octombrie 2021

Vedeți ce seriale și filme noi și vechi intră din Octombrie 2021 pe platforma Netflix. Sunt filme noi produse de Neflix cum ar fi The Guilty - Vinovatul, seriale noi produse de Neflix precum Maid - Menajera, seriale celebre mai vechi precum Seinfeld și filme vechi de Hollywood și nu numai, precum Once Upon a Time... in Hollywood - A fost odată... la Hollywood sau Mad Max 1 și 2.





The Guilty - Vinovatul - apare vineri 1 octombrie 2021
Un film nou 2021 produs de Netflix cu Jake Gyllenhaal în rol principal, despre un detectiv retrogradat ca operator la serviciile de urgență care încearcă să salveze o apelantă aflată în pericol.

Maid - Menajera - apare vineri 1 octombrie 2021
Primul sezon din mini serialul nou 2012 produs de Netflix  cu actrițele Margaret Qualley și Andie MacDowell care spune unei tinere mame proaspăt ieșită dintr-o relație abuzivă.

The scorpion King 3: Battle for redemption - apare vineri 1 octombrie 2021
Un film care încearcă să continue aventurile regelui Scorpion jucat de Dwayne Johnson. Din păcate nu reușește, filmul fiind mediocru.

The People vs. Larry Flynt - Sacndalul Larry Flynt - apare vineri 1 octombrie 2021
Un film din 1996 cu Woody Harrelson, Courtney Love și Edward Norton, despre celebrul fondator al revistei pentru adulți Hustler. Un film biografic nominalizat la Oscar.

The Invazion - Invazia - apare vineri 1 octombrie 2021
Un film din anul 2007 din genul SF și thriller, cu Daniel Craig și Nicole Kidman. Filmul spune povestea unei femei psihiatră care cercetează o pandemie extraterestră și misterioasă. Ea ajunge la concluzia că fiul ei poate fi singura speranță de supraviețuire a planetei.

Once Upon a Time... in Hollywood - A fost odată... la Hollywood - apare vineri 1 octombrie 2021
Un film comedie dramă din 2019 cu 3 dintre cei mai cunoscuți actori de la la Hollywood: Leonardo DiCaprio, Brad Pitt și Margot Robbie. Filmul spune povestea unui actor și a dublurii sale care încearcă să aibă succes într-un Los Angeles în schimbare.

Mad Max - apare vineri 1 octombrie 2021
Primul film Mad Max din celebra serie postapocaliptică începută în anul 1979. Filmul îl are în rol principal pe actorul australian Mel Gibson care este forțat să bată drumurile pustii pentru a-și regla conturile cu ucigașii familiei sale.

Nu uitați că puteți vedea și ultima parte a seriei, numită Mad Max 4 Drumul furiei și cu Tom Hardy în rolul lui Max și Charlize Theron în rolul Furiosa.

Mad Max 2: The Road Warrior - Mad Max 2: Războinicul șoselelor - apare vineri 1 octombrie 2021
Al doilea film din seria Mad Max produsă în 1981, îl găsește pe Max (Mel Gibson) străbătând drumurile postapocaliptice în căutarea benzinei.

Seinfeld - apare vineri 1 octombrie 2021
Netfil aduce pe platforma sa, celebrul serial de comedie din anii 90, în care îl găsim pe celebrul comediant din New York Jerry Seinfeld, întâlnindu-se cu prietenii lui și intrând în situații hilare.

The river wild - Râul ucigaș - apare vineri 1 octombrie 2021
Un film din 1994 plin de suspans și acțiune cu Meryl Streep care luptă cu apele învolburate ale unui râu, pentru a salva viața celor mai dragi bărbați din viața ei. În rol negativ îi găsim pe Kevin Bacon și John C. Reilly.

The Turning - În tensiune - apare vineri 1 octombrie 2021
Un film horror din 2020 cu actrița Mackenzie Davis în rol principal (cunoscută pentru rolul din Terminator: Dark Fate), spune povestea unei femei angajată să aibă grijă de nepoții unui bogătași la conacul retras al acestuia. Bona descoperă că noua ei casă în care lucrează, ascunde un secret întunecat.

OATS Studios - apare vineri - apare vineri 1 octombrie 2021
Regizorul Neill Blomkamp este producătorul unei serii de scurtmetraje experimentale despre lumi postapocaliptice și scenarii de coșmar.

Man of tai chi - Maestrul Tai Chi - apare vineri 1 octombrie 2021
Un film de acțiune din 2013 cu Keanu Reeves în rol principal. Filmul este o poveste kung fu desfășurată în Beijing cu un tânăr luptător de arte marțiale foarte talentat, care se afundă în lumea cluburilor de lupte ilegale.


Regele Richie - apare vineri 1 octombrie 2021
Un film Neflix nou olandez despre un superstar de muzică rap în ascensiune care își vede cariera distrusă după ce o filmare umilitoare se viralizează, obligându-l astfel să intre într-o bătălie pentru a-și reface reputația.

Anatomy - apare vineri 1 octombrie 2021
Un film german din anul 2000 horror thriller, cu o studentă la medicină care descoperă o înfiorătoare societate secretă de chirurgi care ar face orice să pună mâna pe specimene interesante.

Diana: Musicalul - apare vineri 1 octombrie 2021
Un film original Netflix 2021, despre viața prințesei Diana.

The Bold Type - Îndrăznețele - apare vineri 1 octombrie 2021
Sezonul 4 al serialului american The Bold Type - Îndrăznețele. La Scarlet au loc schimbări, iar eroinele noastre trec prin împrejurări noi care le testează relațiile și scopurile personale.

Cursed - Blestemat - apare vineri 1 octombrie 2021
Un film comedie horror din 2005 cu Christina Ricci și Jesse Eisenberg în rolurile principale. Un frate și o soră îndurerați de moartea părinților, sunt atacați într-o noapte de un vârcolac feroce.

Austin Powers: The Spy Who Shagged Me - Austin Powers 2 - Spionul care mi-a tras-o - apare vineri 1 octombrie 2021
Un film de comedie din 1999 cu Mike Myers în rolul lui Austin Powers care acum trebuie să lupte din nou cu geniul malefic Dr Evil întors în timp pentru a-i fura bărbăția.

O sectă sinistră - Colonia Dignidad - apare vineri 1 octombrie 2021
Un documentar polițist despre o colonie de creștini germani cu un lider carismatic, stabilită în Chile, și care joacă un rol important în instaurarea dictaturii.

Greu de înghițit - apare vineri 1 octombrie 2021
O dramă nigeriană realizată de Netflix, despre dificultățile vieții din Nigeria anilor 80.

Magia Miau-Miau - apare vineri 1 octombrie 2021
Primul sezon al serialului de fantezie pentru copii produs de Netflix, spune povestea fetiței Willa Ward care împlinește 12 ani și primește cadoul perfect.

Întregalde - apare vineri 1 octombrie 2021
Un film românesc nou 2021, cu actorii Maria Popistașu, Ilona Brezoianu și. Alex Bogdan. Filmul dramă socială, spune povestea a trei prieteni care se află într-o excursie umanitară de sfârșit de an.

Doctor Detroit - apare vineri 1 octombrie 2021
Un film de comedie din 1983 cu actorul Dan Aykroyd despre un profesor blând care este păcălit să își asume personalitatea unui proxenet cunoscut sub numele de Doctor Detroit.

Clubul divorțaților - apare vineri 1 octombrie 2021
O comedie franceză din 2020 cu un bărbat pe nume Ben, care după un divorț dificil se mută la un prieten vechi și devine atras de stilul acestuia de viață.

Sherlock Gnomes - apare vineri 1 octombrie 2021
Un film de animație din 2018 cu niște pitici de grădină care observă că prietenii lor din grădinile din Londra încep să dispară. Gnomeo și Julieta fac echipă cu Sherlock Gnomes pentru a-i găsi.

The seven deadly sins - Blestemul lumunii - apare vineri 1 octombrie 2021
Un anime de acțiune sf, despre noua eră a păcii care este amenințată de o puternică alianță magică.

Savorile Coreei - apare vineri 1 octombrie 2021
Un documentar culinar produs de Netflix, care o prezintă pe vedeta culinară Paik Jong-won și invitații ei care discută despre viață, mâncare și alcool în fața onor mese bahice.

The Intruder - Intrusul - apare duminică 3 octombrie 2021
Un film thriller din 2019 cu Michael Ealy și Dennis Quaid spune povestea unui cuplu care s-a mutat în casa lor de vis, dar realizează că fostul proprietar nu este pregătit să meargă mai departe.

În cartier - apare luni 4 octombrie 2021
Ultimele episoade ale serialului În cartier, produs de Netflix, apar pe 4 octombrie.

Mr. Robot - apare miercuri 6 octombrie 2021
În sfârșit celebrul film serial cu Rami Malek și Christian Slater în rolurile principale, apre pe Netflix. Serialul spune povestea unui inginer din zona cibernetică, care care este recrutat de un grup de hackeri misterioși pentru a anihila o corporație globală.

There's Someone Inside Your House - E cineva la tine acasă - apare miercuri 6 octombrie 2021
Un film horor cu adolescenți produs de Netflix în 2021, spune povestea adolescentei Makani și a prietenilor săi de la liceul Osborne. Ei încearcă să identifice și să oprească un criminal care atacă elevii.

Agatha Cristie's Endless Night - Agatha Cristie: Noapte nesfârșită - apare miercuri 6 octombrie
Un film britanic polițist cu suspans despre doi tineri căsători care se mută într-un conac de la țară. Din păcate, fericirea cuplului nu este pe placul tuturor.

Răzbunarea Juanelor - apare miercuri 6 octombrie
Primul sezon al serialului telenovelă mexicană despre cinci femei cu același semn din naștere care pornesc în căutarea adevărului despre trecutul lor și descoperă o serie de miciuni care implică și un politician.

The angry silence - Tăcerea mânioasă - apare miercuri 6 octombrie
Un film vechi din 1960 despre un bărbat care refuză să participe la greva de la fabrica sa. El riscă să-și înfurie colegii și să fie victima acestora.

Sport murdar - apare miercuri 6 octombrie
Un serial documentar care investighează infracțiunile din sport.

The art of self-defense - apare marți 12 octombrie 2021
Un film apărut în 2019 cu actorul Jesse Eisenberg în rol principal, spune povestea unui bărbat timid sătul să fie mereu victimă. El se înscrie la un curs de karate, dar enigmaticul instructor îl introduce într-o lume sinistră a hipermasculinității.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii