Header Ads Widget

Diana: The Musical (Trailer Film Netflix 2021) Diana: Musicalul

Trailer la filmul biografic produs de Netflix "Diana: The Musical" 2021 cu actorii: Jeanna de Waal, Erin Davie și Roe Hartrampf. Descriere și dată de lansare pentru filmul "Diana: Musicalul".

Diana: The Musical este un film recomandat minorilor cu vârsta peste 13 ani.


Distribuție Actori:
Jeanna de Waal, Erin Davie, Roe Hartrampf, Judy Kaye, Bruce Dow, Gareth Keegan, Nathan Lucrezio, André Jordan, Chris Medlin, Austen Danielle Bohmer.

Regizor: Christopher Ashley
Genul filmului: Biografic, Dramă, Muzical
Data de lansare: 1 Octombrie 2021 pe Netflix
Premiera în România: 1 Octombrie 2021 pe Netflix

Descriere film Diana: The Musical: Viața grandioasă și în același timp tragică a prințesei Diana este în lumina reflectoarelor în acest musical original, filmat înainte de premiera oficială pe Broadway.

Vezi toate filmele care vor apare pe Netflix în 2021.

Mai multe despre filmul Diana: The Musical: DIANA: MUZICALUL sărbătorește viața prințesei Diana și lumina moștenirii sale care continuă să strălucească în întreaga lume. Debutând pe Netflix înainte de a se deschide pe Broadway, acest eveniment muzical de primă clasă ne aduce față în față cu una dintre cele mai convingătoare figuri din secolul al XX-lea.

Regizat de Christopher Ashley, câștigătorul Premiului Tony, filmul DIANA a fost filmat în 2020 la Teatrul Longacre fără public și prezintă distribuția originală de pe Broadway, condusă de Jeanna de Waal în rolul „Diana”, Roe Hartrampf în rolul „Prințului Charles”, Erin Davie în rolul „ Camilla Parker Bowles ”, și de două ori câștigătoare a Premiului Tony, Judy Kaye ca „Regina Elisabeta”.

Musicalul are versuri compuse de câștigătorul premiului Tony Award, Joe DiPietro; muzică și versuri compuse de câștigătorul premiului Tony Award, David Bryan; coregrafia realizată de câștigătorul premiului Olivier Award, Kelly Devineș și supravegherea muzicală și aranjamentele realizate de câștigătorul premiului Olivier Award, Ian Eisendrath.


Trailer la filmul "Diana: The Musical" - 2021 - Diana: Musicalul

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii