Header Ads Widget

Terminator 6: Dark Fate (Film 2019)

Trailer oficial la filmul de actiune "Terminator 6: Dark Fate" 2019 cu actorii: Mackenzie Davis, Arnold Schwarzenegger și Linda Hamilton. Descriere si data de lansare pentru filmul "Terminator: Dark Fate". Filmul mai este cunoscut si ca Terminator 6.


Despre film: James Cameron dezvăluie titlul pentru noul Terminator - "Dark Fate"

Producătorul noului film a dezvăluit, de asemenea, și informații despre cooptarea actriței Linda Hamilton.

James Cameron a spus: "Îi vom spune Terminator: "Dark Fate - ăsta e titlul pe care îl avem acum în cap". De asemenea, Cameron a mai spus că filmul îl va avea ca regizor pe Tim Miller (Deadpool) și că el va fi doar supraveghetor.

"Am spus că nu mă voi implica în acest film dacă nu este inclus și Arnold Schwarzenegger". Despre Linda Hamilton a spus: "Fanii vor vrea s-o vadă din nou, vor vrea să s-o vadă pe adevărata Sarah Connor și ce s-a întâmplat cu ea în acest timp".

James Cameron a mers și mai departe și a declarat despre ea că "timpul a lasat cicatrici, însă ea a devenit mult mai dură, Poate nu la fel de plăcută, însă mai puternică".

Actori: Mackenzie Davis, Arnold Schwarzenegger, Linda Hamilton, Brett Azar, Diego Boneta, Rochelle Neil, Natalia Reyes, Gabriel Luna, Steven Cree

Regizor: Tim Miller
Genul filmului: Acţiune, Aventuri, SF
Data de lansare: 1 noiembrie 2019
Premiera in Romania:

Descriere film Terminator: Dark Fate:
Încă nu există o descrie la acest film.

Trailerul filmului "Terminator: Dark Fate" - 2019 - Filmuletul nu este un trailer, este doar un montaj facut de IMDB despre ce se stie deocamdata despre filmul Teminator: Dark Fate.

Poze din si despre film
Trimiteți un comentariu

0 Comentarii