Header Ads Widget

Terminator 6: Dark Fate (Film acțiune sf 2019) Terminator: Destin întunecat

Trailer oficial la filmul de actiune "Terminator 6: Dark Fate" 2019 cu actorii: Mackenzie Davis, Arnold Schwarzenegger și Linda Hamilton. Descriere si data de lansare pentru filmul "Terminator: Dark Fate". Filmul mai este cunoscut si ca Terminator 6.



Despre film: James Cameron dezvăluie titlul pentru noul Terminator - "Dark Fate"

Producătorul noului film a dezvăluit, de asemenea, și informații despre cooptarea actriței Linda Hamilton.

James Cameron a spus: "Îi vom spune Terminator: "Dark Fate - ăsta e titlul pe care îl avem acum în cap". De asemenea, Cameron a mai spus că filmul îl va avea ca regizor pe Tim Miller (Deadpool) și că el va fi doar supraveghetor.

"Am spus că nu mă voi implica în acest film dacă nu este inclus și Arnold Schwarzenegger". Despre Linda Hamilton a spus: "Fanii vor vrea s-o vadă din nou, vor vrea să s-o vadă pe adevărata Sarah Connor și ce s-a întâmplat cu ea în acest timp".

James Cameron a mers și mai departe și a declarat despre ea că "timpul a lasat cicatrici, însă ea a devenit mult mai dură, Poate nu la fel de plăcută, însă mai puternică".

Actori: Mackenzie Davis, Arnold Schwarzenegger, Linda Hamilton, Natalia Reyes, Gabriel Luna, Brett Azar, Diego Boneta, Rochelle Neil, Steven Cree, Tristán Ulloa, Tom Hopper, Alicia Borrachero, Enrique Arce, Manuel Pacific, Fraser James, Pedro Rudolphi, Matt Devere, Neil Corbould, Lorna Brown, Stuart McQuarrie, Mariah Nonnemacher, Mona Martínez, Samantha Coughlan, James Barriscale, Stephanie Gil, Tábata Cerezo, Nick Wittman, Daniel Ortiz, Mark Hesketh, Peter Ormond, Blair Jackson, Phillip Garcia, Tarnue Massaquoi, Cleveland Berto, Christine Horn, Mark Weiler, Kacy Owens

Regizor: Tim Miller
Genul filmului: Acţiune, Aventuri, SF
Data de lansare: 1 noiembrie 2019
Premiera in Romania:

Descriere film Terminator: Destin întunecat:
O tânără muncitoare mexicană, Dani Ramos, este vânată de un terminator practic indestructibil din viitor numit REV-9. Cu toate acestea, ea este protejată de o femeie îmbunătățită tehnologic pe nume Grace, care este și ea din viitor. Ei fug de Terminatorul de neoprit și, din senin, Sarah Connor îi ajută pe drum. Toți trei se îndreaptă spre Laredo, Texas, unde Grace are coordonatele unui posibil sprijin și unde întâlnesc un T-800 care locuiește într-o locație izolată împreună cu familia sa. Grupul face echipă pentru a încerca să distrugă REV-9.


Trailerul filmului "Terminator: Dark Fate" (2019) Terminator: Destin întunecat


Poze din si despre film








Trimiteți un comentariu

0 Comentarii