Header Ads Widget

Filmul românesc Complet Necunoscuți este acum pe Netflix

Netflix adaugă mereu filme românești pe platformă și acum a venit rândul filmului Complet Necunoscuți, un film realizat în 2021 și în care îi puteți vedea pe actorii Anca Dumitra și Leonid Doni, pe care cu siguranță îi știți din serialul românesc Las Fierbinți.



Filmul românesc Complet Necunoscuți este adăugat pe Netflix de câteva zile și spune povestea unui grup de prieteni buni care folosesc eclipsa de lună ca pretext pentru o întâlnire la cină. Seara pare să fie una normală, până când gazda, Maria, propune un joc. Toţi oaspeții trebuie să îşi așeze telefoanele pe masă, să citească cu voce tare toate mesajele primite și să răspundă la toate apelurile în fața întregului grup. Jocul pare iniţial inocent, dar pe măsură ce seara continuă ne dăm seama că nu cunoaștem întotdeauna oamenii așa cum credem. Secretele sunt dezvăluite, ducând la un final neașteptat, care îndeamnă la reflecție.

În distribuția filmului românesc Complet Necunoscuți îi găsim pe actorii Anca Dumitra, Alex Conovaru, Andreea Gramosteanu, Leonid Doni, Ada Galeş, Stefan Adrian, Gabriel Răuţă, Catia Maria Tanase, Octavian Strunilă și Virginia Rogin.

Filmul Complet Necunoscuți a avut premiera în cinematografele românești pe 24 septembrie 2021 și poate fi văzut pe Netflix AICI.

Urmărește și trailerul filmului românesc Complet Necunoscuți

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii