Header Ads Widget

Las fierbinti (Film serial românesc 2012)

Film serial "Las fierbinţi" - Trailerul, descrierea, data de lansare, regizorii si actorii care joaca in filmul "Las fierbinti". Actorii principali in filmul serial "Las fierbinti": Mihai Bobonete si Adrian Văncică.



Actori: Mihai Bobonete, Adrian Văncică, Gheorghe Ifrim, Constantin Dita, Toma Cuzin, Mihai Margineanu, Leonid Doni, Anca Dumitra, Virginia Mirea, Gabriel Radu, Horaţiu Mălăele

Regizor: Dragoş Buliga, Constantin Popescu Jr.

Scenaristi: Bogdan Mirica, Mimi Branescu

Genul filmului: Comedie

Data de lansare:
Sezonul 1 a inceput în anul 2012

Sezoane: 18 (2021)

Descriere film: Povestea din “Las Fierbinţi” începe cu pregătirile pentru alegeri făcute de Giani, viceprimarul Vasile, actualul primar Mitică şi Bobiţă. Viceprimarul Vasile vrea să îi ia locul actualului primar, Mitică, şi încearcă, prin tot felul de tertipuri, să-l determine pe acesta să renunţe la scaunul de primar înainte de alegeri. Pentru că nu reuşeşte, se hotărăşte să candideze el însuşi pentru postul de primar şi să fraudeze alegerile, cu ajutorul lui Bobiţă, al lui Giani şi al lui Dorel. În localitate apare şi noul şef de post, Robi, care se îndrăgosteşte de fiica lui Mitică, Gianina. În final, Mitică, Vasile, Bobiţă şi Giani constată că pe lângă localitate se construieşte autostrada, pentru că Mitică a semnat acordul care permite ca o parte din autostradă să treacă chiar prin localitatea Fierbinţi.

Serialul Las Fierbinti a ajuns la sezonul 18, sezon difuzat la ProTV în 2021.

În loc de trailer pentru că nu există - Best of Las Fierbinți - Cele mai amuzante momente din sezonul 18

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii