Header Ads Widget

Un tratament regal (Trailer Film Netflix 2022) The Royal Treatment

Trailer la filmul de comedie romantică produs de Netflix "Un tratament regal" 2022 cu actorii: ALaura Marano, Mena Massoud și Chelsie Preston Crayford. Descriere și dată de lansare pentru filmul "The Royal Treatment".

Pe scurt despre filmul Un tratament regal: Un Tratament Regal este un film de comedie și dragoste american regizat de Rick Jacobson și cu Laura Marano și Mena Massoud în rolurile principale, care urmează să fie lansat pe 20 ianuarie 2022 pe Netflix. Filmările au început în februarie 2021.

Sinopsis: Izzy, o coafeză din New York, prinde șansa de a lucra la nunta unui Făt-Frumos. Dar când scânteia dragostei se aprinde între cei doi, va câștiga iubirea sau datoria?



Distribuție Actori: Laura Marano, Mena Massoud, Chelsie Preston Crayford, Grace Bentley-Tsibuah, Cameron Rhodes, Sonia Grey, Elizabeth Hawthorne, Amanda Billing, James Gaylyn, Paul Norell, Teuila Blakely, Jacque Drew, Phoenix Connolly

Regizor: Rick Jacobson

Scenarist: Holly Hester

Genul filmului: Comedie, Romantic, Filme 2022, Filme Netflix 2022

Data de lansare: 20 Ianuarie 2022 pe Netflix

Premiera în România: 20 Ianuarie 2022 pe Netflix

Unde poate fi văzut filmul în România: pe Netflix

Descriere film "The Royal Treatment": Isabella (Laura Marano) își conduce propriul salon de coafură și nu se teme să-și spună părerea, în timp ce Prințul Thomas (Mena Massoud) își conduce propria țară și este pe cale să se căsătorească mai degrabă din datorie decât din dragoste. Când Izzy și colegii săi stiliști au ocazia vieții de a face coafura pentru nunta regală, ea și Prințul Thomas învață că pentru a prelua controlul asupra propriului destin necesită să-și urmeze inimile.

Vezi și lista cu toate filmele care vor apare pe Netflix în 2022.

Trailer cu traducere în română la filmul netflix "Un tratament regal" - 2022 - The Royal Treatment

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii