Header Ads Widget

Filme noi pe Netflix în noiembrie 2021

Alte filme noi și frumoase poposesc pe platforma Netflix în noiembrie 2021. Sunt filme noi 2021 produse de Netflix dar și filme de Hollywood și sunt din toate genurile: filme noi de acțiune, drame, western, comedii, thrillere, de aventuri și multe altele.



Zăpadă Ceai și Dragoste - film românesc - apare pe 1 noiembrie

Zăpadă Ceai și Dragoste este un film românesc din 2021 care apare pe platforma Netflix pe 1 noiembrie. Filmul este o comedie sf despre trei infractori mărunți care sunt ajutați de un interlop și de o poțiune de teleportare să evadeze din închisoare și să pună la cale următoarea lovitură.


Zăpadă Ceai și Dragoste îi are în rolurile principale pe actorii Cristian Iacob, Florin Busuioc, Alina Puscaș, Paula Chirila și Anca Dinicu, dar și pe omul de televiziune Dan Negru, și pe cântăreții Monica Anghel, Dorian Popa, Raluka, Alex Velea și pe Liviu Vârciu.

Mai multe detalii despre filmul Zăpadă, Ceai și Dragoste.

Gen: Românesc, Comedie, Fantastic
Regizor: Catalin Bugean
Actori: Cristian Iacob, Florin Busuioc, Alina Puscas, Paula Chirila și Anca Dinicu



The Harder They Fall - Așa se întoarce roata - apare pe 3 noiembrie 2021

Un film nou produs de Netflix care apare pe 3 noiembrie 2021, The Harder They Fall spune povestea lui Nat Love, un cowboy certat cu legea, pornește călare împreună cu banda lui pentru a-l învinge pe Rufus Buck, un criminal nemilos ajutat recent să evadeze din închisoare. îi are în rolurile principale pe Idris Elba, Zazie Beetz și Regina King.


Gen: Dramă și Western
Regizor: Jeymes Samuel
Actori: Idris Elba, Zazie Beetz și Regina King



Love Hard - Aroma Iubirii - apare pe 5 noiembrie 2021

Filmul Love Hard este o comedie romantică de văzut de Crăciun, produsă de Netflix în 2021 și spune povestea unei scriitoare din LA care zboară 5.000 de kilometri pentru a-i face o surpriză iubitului ei perfect pe care l-a întâlnit pe internet, însă află că a fost păcălită. O comedie romantică de Crăciun care îi are în rolurile principale pe actorii Nina Dobrev, Lochlyn Munro și Darren Barnet.


Gen: Comedie, Romantic
Regizor: Hernan Jimenez
Actori: Nina Dobrev, Lochlyn Munro,  Darren Barnet, Harry Shum Jr., Mikaela Hoover, Jimmy O. Yang



Body Cam - Probe incriminatorii 2020 - apare pe 2 noiembrie 2021

Un film horror cu mister și suspans, filmul Body Cam apărut în 2020 spune povestea unei polițiste care după moartea cumplită a colegului său, investighează cazul și descoperă că o ființă supranaturală îi ia la țintă pe colegii ei din unitate. Un film de groază care o are în rol principal pe cântăreața actriță Mary J. Blige, alături de Nat Wolff și David Zayas.


Gen: Horror, Mister, Thriller
Regizor: Malik Vitthal
Actori: Mary J. Blige, Nat Wolff, David Zayas, Anika Noni Rose, David Warshofsky, Ian Casselberry, Philip Fornah, Lara Grice



Red Notice - apare pe 12 noiembrie

Un film produs de Netflix în 2021, apare pe platformă pe 12 noiembrie și spune povestea unui expert FBI care vrând-nevrând devine partenerul celui mai mare hoț de opere de artă. cei doi fac echipă pentru a prinde o infractoare care mereu i-a scăpat printre degete agentului.


Gen: Acțiune, Comedie, Crime
Regizor: Rawson Marshall Thurber
Actori: Dwayne Johnson, Ryan Reynolds și Gal Gadot



Filme noiLista actori, Recenzii filme si seriale, Filme cu Zombi, Top 100 serialeTop seriale de acțiune, Filme cu James Bond, Filme noi Netflix 2021, Seriale noi Netflix Filme românești pe Netflix,

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii