Header Ads Widget

The Harder They Fall (Trailer Film Netflix 2021) Așa se întoarce roata

Trailer la filmul western produs de Netflix "The Harder They Fall" 2021 cu actorii: Idris Elba, Zazie Beetz și Regina King. Descriere și dată de lansare pentru filmul "Așa se întoarce roata".



Filmul spune povestea unui proscris (Jonathan Majors) care află că inamicul lui numărul 1 (Idris Elba) este eliberat din închisoare. El își reunește banda de tâlhari pentru a se răzbuna.

"The Harder They Fall - Așa se întoarce roata" este un film cu violență și limbaj vulgar și este adecvat pentru minorii cu vârsta peste 16 ani.

Distribuție Actori: Idris Elba, Zazie Beetz, Regina King, Jonathan Majors, LaKeith Stanfield, Edi Gathegi, Tait Fletcher, Delroy Lindo, Mark Rhino Smith, RJ Cyler, Danielle Deadwyler

Regizor: Jeymes Samuel

Genul filmului: Dramă, Western

Data de lansare: 3 Noiembrie 2021 pe Netflix

Premiera în România: 3 Noiembrie 2021 pe Netflix

Descriere film "The Harder They Fall": Pregătește-te pentru un film western care este orice altceva, numai clasic nu! Urmărește-i pe Jonathan Majors, Idris Elba, Zazie Beetz, Regina King, Delroy Lindo, LaKeith Stanfield, RJ Cyler, Edi Gathegi, Danielle Deadwyler și Deon Cole în această cursă nebună, debordând de acțiune, care aduce un suflu proaspăt în bătrânul Vest Sălbatic. Așa se întoarce roata este regizat de Jeymes Samuel și produs de Shawn „Jay Z” Carter, James Lassiter, Jeymes Samuel și Lawrence Bender.

Vezi lista cu toate filmele care vor apare pe Netflix în 2021.

Trailer cu traducere la filmul netflix "The Harder They Fall" - 2021 - Așa se întoarce roata

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii