Header Ads Widget

Jung Hoyeon

Toate filmele, serialele și biografia actriței HoYeon Jung cunoscută pentru serialul Jocul calamarului / Squid Game care a făcut-o vedetă peste noapte.



HoYeon Jung s-a născut pe 23 iunie 1994 în Seul, Coreea de Sud și este un model și actriță sud-coreeană. Ea și-a început cariera ca model independent în 2010, participând la show-urile Săptămânii Modei de la Seul timp de doi ani. În 2013, ea a concurat la al patrulea sezon din Korea's Next Top Model și s-a clasat pe locul secund. În 2016, HoYeon a semnat cu The Society Management și a părăsit Coreea de Sud pentru a urma o carieră în străinătate. Ea a devenit cunoscută pentru părul ei roșu „de foc” după ce și-a făcut debutul internațional pe podium în timpul Săptămânii Modei de la New York. A fost o exclusivitate Louis Vuitton în 2016 și a devenit ambasador global al mărcii în 2021.

În 2020, HoYeon Jung a semnat un contract cu Saram Entertainment ca actriță. Ea și-a făcut debutul în televiziune în 2021, jucând în serialul Jocul calamarului / Squid Game de pe Netflix în rolul dezertoareii nord-coreeană Kang Sae-byeok, care i-a adus atenția mondială și aprecierea criticilor ca vedetă a serialului. Pentru rolul din serial, ea a câștigat premiul Screen Actors Guild pentru performanță remarcabilă a unei actrițe într-un serial dramă.

Filmele și serialele actritei Jung Hoyeon

 2021Squid Game - Jocul calamarului (Serial)
Kang Sae-byeok - 8 episoade
 2019Hot Potato: Taste of Acid (Video scurt)
 2019The Chanel Pharrell Collection (Video scurt)
 2014Kim Yeon Woo feat. Kyung Park: Move (Video scurt)
 2014100%: Beat (Video scurt)
 2013Lee Hyori: Going Crazy (Video scurt)

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii