Header Ads Widget

Sezonul 2 al serialului Semne de viață în curând pe Netflix

Realizat în 2019 de Netflix, primul sezon al serialului Semne de viață (Another Life) a avut un succes moderat printre fanii genului Sf, unii spunân că ideea serialului a fost bună însă prost executată, iar alții spunând că este un serial pentru fanii genului. Nouă ne-a plăcut, însă considerăm că nota de pe IMDB (5/10) este pe deplin meritată.



Cu toate astea, Netflix a considerat că este ok să realizeze și sezonul 2, însă din cauza pandemiei, Semne de viață a fost amânat pentru anul 2021. Acum, la mai puțin de zece zile, sezonul doi al serialului Semne de viață - Another Life, este programat să apară pe Netflix. Mai exact, data la care va fi disponibil pe platformă pentru vizualizare, este joi 14 octombrie 2021.

Sezonul 2 din Semne de Viață vine cu alte 10 episoade în care promite să fie cel puțin la fel de interesant ca primul sezon și să dezvăluie cât mai mult despre planeta Achaia și ai săi locuitori, care parte din ei sunt deja pe Pământ. Pe finalul episodului 10 din primul sezon, Niko reușește să se urce pe Salvare și să introducă datele de întoarcere pe pământ, intrând în FTL - mai repede decât viteza luminii. Vom vedea în al doilea sezon din Semne de viață ce s-a ales de planeta Zakir, aparent distrusă de navele achaiene și cine este tatăl copilului astronautei August.

Un alt punct așteptat al serialului Semne de viață, este relația dintre Bernie și Zayn, care în ultimul episod au făcut dragoste. La fel de așteptată este și desfășurarea evenimentelor pentru Harper, care cu ajutorul lui Erik reușește să scape de gardienii care o păzeau și să intre în structura extraterestră. Împreună cu ea intră și Erik împreună cu fata lui bolnavă, sperând ca în interiorul artefactului să găsească un leac pentru ea.

Un rezumat al episodului 10 din primul sezon găsiți aici, iar mai multe detalii despre serialul  Semne de viață - Another Life găsiți aici.

Trailerul sezonului 2 al serialului Semne de viață (Another Life) 2021

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii