Header Ads Widget

Rezumat episodul 10 al sezonului 1 Another Life - Semne de viață (2019)

Rezumat al ultimului episod din sezonul 1 al serialului sf Another Life - Semne de viață lansat pe Netflix în anul 2019. Pe 14 octombrie 2021, este programat să apară pe platforma Netflix sezonul 2 al serialului "Semne de viață", așa că vă oferim un rezumat scurt al episodului 10 (ultimul al sezonului 1) pentru a vă împrospăta memoria și a putea relua vizionarea sezonului 2 din Semne de Viață, știind ce s-a întâmplat la finalul sezonului 1.



Rezumat episodul 10 sezonului 1 Another Life - Semne de viață (2019)
Niko, Cas și Oliver aterizează pe planetă la Pi Canis Majoris, care are un alt turn cristalin. Niko și Cas se îndreaptă spre turn, ocolind pentru a examina câteva peșteri și ruinele unui oraș. Într-un adăpost primitiv din peșteră întâlnesc un umanoid cu aripi de liliac și o inteligență artificială; Umanoidul îi informează că planeta nu este Achaia, ci Zakir. Populația Achaia a aterizat pe Zakir cu cinci ani în urmă și nu sunt prietenoși; controlează mai mult de 300 de sisteme stelare, iar planeta lor de origine este la mai mult de 400 de ani lumină distanță.

Cas și Niko descoperă că ruinele orașului sunt pline de rămășițele scheletice ale locuitorilor morți de pe Zakir, implantați în același mod în care a fost și Sasha. Sasha, febril și încarcerat în laboratorul de izolare din med bay, cere să fie ucis; îl atacă pe Zayn, forțându-l pe Bernie să-l omoare. Zayn scoate implantul lui Sasha, iar William îl reprogramează; îl implantează în Javier, care își recapătă cunoștința. August descoperă că este însărcinată. Pe Pământ, DuBois intenționează să-i îndepărteze chirurgical implantul lui Harper; Harper își ucide gardienii și echipa chirurgicală în timp ce se afla sub sedare. Erik o lasă să treacă, în schimbul recuperării Janei. Erik o ia pe Jana în structura extraterestră, iar Harper transmite lumii că Achaia sunt pe Pământ și sunt pașnici. Pe Salvare, William o simulează pe Niko și oferă programului emoții echivalente cu ale sale, pentru a ajuta la rezolvarea relației sale tensionate cu adevărata Niko. Cas și Niko decid să ajute planeta Zakir și folosesc arma de energie Brimstone a lui Salvare pentru a distruge turnul.

Niko, Cas și Oliver se întorc la navă; August îi informează pe Javier și Oliver despre sarcina ei și că unul dintre ei este tatăl. Bernie și Zayn au o întâlnire sexuală. William încearcă să șteargă simularea cu Niko, dar nu reușește să o facă, iar simularea își schimbă forma, și îl numește pe el „Mama”. Cinci nave achaiene se apropie de Zakir și distrug planeta. Niko îl setează pe Salvare pe un curs de întoarcere pe Pământ și călătorește cu FTL - mai repede decât viteza luminii.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii