Header Ads Widget

Another Life - Semne de viață (Serial Netflix 2019) trailer si detalii

Film serial Netflix de aventură SF 2019 "Another Life" cu actorii Katee Sackhoff, Selma Blair și Justin Chatwin - Trailer oficial, descriere, dată de lansare, episoade și actorii care joacă în serialul "Semne de viață".



Pe scurt despre serialul Netflix, Another Life - Semne de viață: Astronauta Niko Breckenridge și tânărul ei echipaj se confruntă cu un pericol inimaginabil în timp ce pleacă într-o misiune cu risc ridicat pentru a explora geneza unui artefact extraterestru. 

Actorii principali ai serialului Semne de viață:
Katee Sackhoff, Selma Blair, Justin Chatwin, Samuel Anderson, Elizabeth Ludlow, Blu Hunt, A.J. Rivera, Alexander Eling, Alex Ozerov, Jake Abel, JayR Tinaco, Lina Renna, Jessica Camacho, Barbara Williams, Parveen Dosanjh, Greg Hovanessian, Chanelle Peloso și Tyler Hoechlin

Regizori: Mairzee Almas, Allan Arkush, Sheree Folkson, Metin Hüseyin, Omar Madha, Kevin Dowling, Avi Youabian, Shannon Kohli

Creatori: Aaron Martin

Genul filmului serial: Aventură, Dramă, Mister, SF

Număr de episoade pe sezon: 10 episoade

Data de lansare serial: 25 iulie 2019 pe Netflix

Cunoscut si ca:

Producatori: Netflix Studios

Distribuitor în România: Netflix

Tara: SUA

Descriere serial Another Life: Serialul are acțiunea amplasată în viitor și spune povestea unei anomalii venită din spațiu care apare pe orbita Pământului și plantează în pământ un obiect care pune pe jar planeta. Oamenii de știință încearcă să stabilească ce este, de ce a fost plasat acolo și ce se va întâmpla în continuare, dar durează prea mult pentru a sparge codul, astfel că decid să trimită o echipă în spațiu la sursa obiectului pentru a investiga mai departe.

În timpul acesta, soțul ei (Justin Chatwin) rămâne pe Pământ, unde încearcă să intre în contact cu artefactul. Semne de viață explorează miracolul vieții și ne reamintește cât de prețioasă este aceasta într-un univers aproape lipsit de ea și cât suntem dispuși să riscăm pentru a-i proteja pe cei pe care-i iubim.

Vedeți rezumatul ultimului episod al sezonului 1, înainte de a viziona sezonul 2 al serialului Semne de viață ce este programat să apară în curând pe Netflix.


Trailerul subtitrat al filmului serial Another Life (2019) - Semne de viață

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii