Header Ads Widget

Evadare din coteț: Chicken Nugget (Film animație Netflix 2023) Chicken Run: Dawn of the Nugget Trailer și detalii

Film animație și comedie produs de Netflix "Evadare din coteț: Chicken Nugget" 2023 cu actorii: Thandiwe Newton, Zachary Levi și Bella Ramsey. Trailer dublat, disponibilitate pe Netflix, descriere și dată de lansare pentru filmul "Chicken Run: Dawn of the Nugget".


Despre filmul Evadare din coteț: Chicken Nugget

Evadare din coteț: Chicken Nugget / Chicken Run: Dawn of the Nugget este un film de comedie animată stop motion regizat de Sam Fell, după un scenariu scris de Karey Kirkpatrick, John O'Farrell și Rachel Tunnard, după o poveste originală de Kirkpatrick și O'Farrell. O continuare a filmului lui Chicken Run (2000), filmul a fost produs de Aardman Animations, Pathé și StudioCanal. Filmul folosește vocile actorilor Thandiwe Newton, Zachary Levi, Bella Ramsey, Romesh Ranganathan, David Bradley, Daniel Mays, Jane Horrocks, Imelda Staunton, Lynn Ferguson, Josie Sedgwick-Davies și Nick Mohammed pentru a da voce personajelor de desene animate. În film, după ce a scăpat de la ferma lui Tweedy, Ginger a găsit un sanctuar liniștit pe o insulă pentru întregul stol. Dar pe noul continent, puii se confruntă cu o nouă amenințare, iar Ginger și echipa ei decid să intre în joc pentru a salva situația.


Filmul de animație și aventuri Evadare din coteț: Chicken Nugget / Chicken Run: Dawn of the Nugget va avea premiera la cea de-a 67-a ediție a Festivalului de Film de la Londra pe 14 octombrie 2023 și va fi lansat online, dublat în limba română și subtitrat în România în data de 15 decembrie 2023 pe platforma de streaming Netflix România.


Sinopsis Netflix film Evadare din coteț: Chicken Nugget

După ce a scăpat cu succes de la ferma lui Tweedy într-un mod îndrăzneț și riscant, Ginger și-a descoperit locul ideal – un sanctuar idilic de păsări pe insulă, unde întregul stol poate trăi în armonie, fără niciun risc din partea oamenilor. Odată cu sosirea noii fiice Molly a lui Ginger și Rocky, se pare că sfârșitul de basm al lui Ginger s-a împlinit în sfârșit. Cu toate acestea, întreaga populație de pui se confruntă acum cu un pericol amenințător și nou pe continent. Hotărâte să-și protejeze libertatea, chiar dacă aceasta înseamnă să o pună în pericol, Ginger și echipa ei sunt hotărâți să rezolve problema.





Distribuție Actori în filmul Evadare din coteț: Chicken Nugget:

Thandiwe Newton, Zachary Levi, Bella Ramsey, Miranda Richardson, Imelda Staunton, David Bradley, Nick Mohammed, Daniel Mays, Jane Horrocks, Romesh Ranganathan, Lynn Ferguson, Josie Sedgwick-Davies, Peter Serafinowicz

Regizor: Sam Fell

Scenariști: Karey Kirkpatrick, John O'Farrell, Rachel Tunnard

Genul filmului: Animație, Aventuri, Comedie, Filme 2023, Filme Netflix 2023

Data de lansare: 14 octombrie 2023 la Festivalul de Film de la Londra, 15 decembrie 2023 pe Netflix

Premiera în România: 15 decembrie 2023 online subtitrat și dublat în limba română pe Netflix România

Unde poate fi văzut online subtitrat și dublat în limba română filmul în România: pe Netflix

Țară: America

Cunoscut și ca
Chicken Run: Dawn of the Nugget titlul original, Evadare din coteț: Chicken Nugget titlul în România

Este filmul Evadare din coteț: Chicken Nugget pe Netflix

Da, filmul Evadare din coteț: Chicken Nugget este pe platforma de streaming Netflix și îl puteți vedea online, dublat în limba română și subtitrat începând cu data de 15 decembrie 2023 aici pe Netflix România.


Descrierea filmului Evadare din coteț: Chicken Nugget

După ce a reușit o evadare care sfidează moartea din ferma lui Tweedy, Ginger și-a găsit în sfârșit visul - un sanctuar insular pașnic pentru întregul stol, departe de pericolele umane. Când ea și Rocky eclozează o fetiță pe nume Molly, sfârșitul fericit al lui Ginger pare complet. Dar înapoi pe continent, toți puii se confruntă cu o nouă și teribilă amenințare. Pentru Ginger și echipa ei, chiar dacă înseamnă să-și pună în pericol propria libertate câștigată cu greu - de data aceasta, ei intră în luptă.



Trailer dublat la filmul Evadare din coteț: Chicken Nugget (2023) Chicken Run: Dawn of the Nugget


Trailerul dublat în limba română la filmul de desene animate și comedie Evadare din coteț: Chicken Nugget (2023) cu actorii Thandiwe Newton, Zachary Levi, Bella Ramsey, Miranda Richardson, Imelda Staunton, David Bradley, Nick Mohammed și Daniel Mays și produs de Netflix.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii