Header Ads Widget

Rezumat ultimele 4 episoade din sezonul 2 Narcos: Mexic

Rezumat scurt la ultimele 4 episoade din sezonul 2 al serialului Narcos: Mexic produs de Netflix. Sezonul 3 Narcos: Mexic va fi lansat pe platforma Netflix în data de 5 noiembrie 2021 și până atunci puteți să vă reîmprospătați memoria, citind mai jos rezumatul ultimelor 4 episoade din sezonul 2 al serialului Narcos: Mexic.



Rezumat episodul 7 al sezonului 2 al serialului Narcos: Mexic
Palma, șeful din Sinaloa se întâlnește cu Acosta, șeful din Juarez și propun să se unească împotriva lui Felix, dar este înregistrat de Aguilar, comandantul corupt al DFS care lucrase cu Acosta și Amado în Juárez. Felix îi ordonă apoi lui Azul să-l execute pe Palma. Palma scapă după ce soția lui primește un pont de la iubitul ei Clavel, șoferul lui Felix. Între timp, Acosta se întâlnește cu Breslin și îi propune să-l ajute să iasă din afacerea cu droguri, în schimbul lui Felix Gallardo. Felix face un plan care să-l ajute să câștige influență din partea noului candidat la președinția PRI în alegerile din 1988. El vrea să se folosească de noile computere de votare pentru a influența votul oamenilor în ziua alegerilor.

Rezumat episodul 8 al sezonului 2 al serialului Narcos: Mexic
Acosta merge la presa americană și acordă un interviu despre traficul de droguri din Mexic, acest lucru ducând la mai mulți traficanți care vor să-l vâneze. Breslin merge să-l întâlnească pe Acosta într-un mic oraș de frontieră pentru a-i acorda imunitate, dar Acosta este ucis într-un atac comun DFS și FBI asupra orașului. Felix este în Mexico City unde supraveghează rezultatele alegerilor, măsluind computerele care afișează rezultate false de la secțiile de votare și ducând la o participare la vot mai mică decât în realitate. Calculatoarele însă sunt blocate de sistem atunci când oamenii devin suspicioși. Felix își pune apoi oamenii să meargă la secțiile de votare și să modifice rezultatele alegerilor pentru a asigura victoria PRI. Aceștia ard buletinele de vot. Herrera îl informează pe Felix că cele 70 de tone de cocaină sunt pregătite pentru preluare, iar Amado trebuie să se grăbească să-și pregătească avioanele la timp; Amado găsește aparatură de urmărire în avioane.

Rezumat episodul 9 al sezonului 2 al serialului Narcos: Mexic
Felix se împacă cu fosta lui soție Maria. Amado ridică cocaina în Chiapas, dar el nu pleacă când avionele sunt trimise la Juarez. Breslin și echipa sa interceptează avioanele pe pistă și încearcă să ardă cocaina, dar descoperă că este falsă. Sunt prinși într-o ambuscadă și cea mai mare parte a echipei este ucisă. Marfa reală ajunge la Juarez a doua zi, unde Felix o împarte uniform între piețele de vânzare, iar Breslin se resemnează.

Rezumat episodul 10 al sezonului 2 al serialului Narcos: Mexic
Douăzeci de tone de cocaină columbiană sunt confiscate de poliția antidrog din Sylmar, California. Felix se folosește de asta ca pârghie pentru a-i face pe columbieni să-i dea cocaină pentru vânzarea în America și să rămână transportatorul lor principal. În urma cererilor șefilor de vânzări, Felix îi acordă clemență lui Palma pentru trădarea pe care o planificase, dar apoi îl pune pe Clavel s-o ucidă pe soția lui Palma și să-i arunce copiii de pe pod ca mesaj pentru șefi. Maria îl alungă pe Felix din casă și îi interzice să-și revadă copiii. La o întâlnire a piețelor de vânzare, Felix îi informează pe șefi despre noul lor obiectiv de a înființa vânzări și distribuție în Statele Unite. Toți șefii de vânzări se retrag apoi din federație și împreună cu familia lui Felix Arellano formează Cartelul Tijuana; Azul, Palma și Chapo formează cartelul Sinaloa; iar Amado și Aguilar conduc cartelul Juárez. Cartelul Tijuana se folosește de omul de contact al Isabellei din Columbia pentru a-și furniza propria cocaină și pentru a o scote din afaceri, în timp ce Amado îl contactează direct pe Herrera pentru a-i oferi Cartelului Cali o altă opțiune de a transporta marfa prin Mexic. Felix este apoi arestat de poliție ca semn că guvernul mexican se conformează efortului de a pune capăt traficului de droguri și de a fi inclus în ceea ce va deveni NAFTA. Breslin îl întâlnește pe Félix în închisoare și îi descrie haosul care va fi cauzat de disputele dintre noile carteluri formate și care vor duce în cele din urmă la războiul drogurilor din Mexic.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii