Header Ads Widget

Serial Narcos: Mexic sezonul 3 final (Netflix 2022) trailer si detalii

Serial Narcos: Mexic sezonul 3 final (Netflix 2022) trailer si detalii Sezonul 3 final al serialului "Narcos: Mexic" în curând pe Netflix. Cu actorii Diego Luna, José María Yazpik și Michael Peña - Trailer oficial la sezonul 3, descriere, dată de lansare sezonul final, episoade și actorii care joacă în serialul "Narcos: Mexico".

Vezi rezumatul ultimelor 4 episoade din sezonul 2 al serialului Narcos: Mexic

Pe scurt despre serialul Netflix, Narcos: Mexic sezonul 3: Haosul înseamnă oportunități. Cel de-al treilea și ultimul sezon al serialului Narcos: Mexic se va lansa pe 5 noiembrie, pe Netflix.

Cartelul din Guadalajara devine tot mai puternic, iar un agent american antidroguri vede cât de periculos este să te lupți cu traficanții de droguri în Mexic.




Actorii principali ai serialului Narcos: Mexic:
Diego Luna, José María Yazpik, Fermín Martínez, Alejandro Edda, Alfonso Dosal, Fernanda Urrejola, Teresa Ruiz, Michael Peña, Alyssa Diaz, Scoot McNairy

Regizori: Andrés Baiz, Amat Escalante, Alonso Ruizpalacios, Josef Kubota Wladyka, Marcela Said

Creatori: Carlo Bernard, Doug Miro, Eva Aridjis, Johnny Newman

Genul filmului serial: Crime, Dramă

Număr de episoade în sezonul 3: 10 episoade

Data de lansare serial: 5 noiembrie 2022 pe Netflix

Cunoscut si ca: Narcos: Mexico

Producatori: Netflix Studios

Distribuitor în România: Netflix

Tara: Mexic, SUA

Descriere serial Narcos: Mexic: Serialul Narcos: Mexic produs de Netflix ,explorează originile războiului modern al drogurilor revenind la rădăcinile sale, începând într-un moment în care lumea traficului de droguri mexican era o alianță dezlănțuită și dezorganizată de cultivatori și comercianți independenți. Asistă la apariția cartelului Guadalajara în anii 1980, pe măsură ce Félix Gallardo preia conducerea, unind traficanții pentru a construi un imperiu. Când agentul antidroguri, Kiki Camarena, își mută soția și fiul tânăr din California în Guadalajara pentru a ocupa un nou post, află repede că misiunea sa va fi mai provocatoare decât și-ar fi putut imagina vreodată. Pe măsură ce Kiki obține informații despre Félix și devine mai încurcat în misiunea sa, un lanț tragic de evenimente se desfășoară, afectând traficul de droguri și războiul împotriva acestuia pentru anii următori.

Trailerul subtitrat în română la sezonul 3 final al filmului serial Narcos: Mexic (2022) - Narcos: Mexico


Filme noiLista actori, Recenzii filme si seriale, Filme cu Zombi, Top 100 serialeTop seriale de acțiune, Filme cu James Bond, Filme noi Netflix 2021, Seriale noi Netflix , Filme de Paște,

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii