Header Ads Widget

Rezumat - recapitulare ultimele episoade din sezonul 3 al serialului Dynasty - Dinastia

Netflix se pregătește să introducă pe platformă sezonul 4 al serialului american Dynasty - Dinastia început în 2017. Dacă ați urmărit cele trei sezoane ale serialului și vreți să vă reamintiți ce s-a întâmplat la final, mai jos găsiți un rezumat scurt la ultimele trei episoade - episoadele 18, 19 și 20.

Serialul Dinastia care poate fi vizionat în România doar pe Netflix, urmărește viața a două dintre cele mai bogate familii din America, în timp ce se luptă pentru controlul asupra averii lor și a copiilor.



Rezumat - recapitulare episodul 18 al sezonului 3 al serialului Dynasty - Dinastia
Fallon încearcă să se asigure că duetul preferat (Kelly și Donna) al iubitei lui va cânta la nunta lor. Kirby este încă supărată pe Sam, dar relația sa sexuală cu Adam s-a reluat. Supraveghetoarea lui Adam, Dr. Bailey, îl amenință că-l concediază pentru furtul de droguri făcut pentru Jeff, dar sugerează că s-ar putea să uite incidentul dacă va înceta să-i respingă avansurile. Cristal se simte vinovată că l-a sărutat pe Caleb. Blake îi cumpără un colier cu diamante care, potrivit lui Fallon, înseamnă că Blake a făcut ceva rău, iar Cristal își dă seama curând că acesta s-a culcat cu Laura. Între Jeff și Sam se creează o legătură, iar Jeff își dă seama că nu avea sens căsătoria sa cu Alexis decât atunci când credea că va muri. Kirby o constrânge pe Cristal să-l scoată pe Adam din necazuri amenințând că va dezvălui faptul că Cristal la sărutat pe Caleb. Fallon o dă în bară încercând să le impresioneze pe Kelly și Donna, dar intervine și vrea să cânte cu Donna atunci când Kelly se îmbolnăvește. Caleb o ajută pe Cristal și ajung să facă sex. Michael îi cere lui Fallon să-l ajute să se întoarcă la Dominique și Vanessa. Adam îi spune lui Cristal că Blake și Anders au fost răpiți în Moldova.

Rezumat - recapitulare episodul 19 al sezonului 3 al serialului Dynasty - Dinastia
Blake și Anders sunt închiși într-o temniță din Moldova de către rege, dar Blake refuză să-i predea petrolul, crezând că trebuie să păstreze controlul asupra petrolierelor ori el și Anders vor fi executați. Cristal se simte vinovată și rupe legătura cu Caleb. Adam și Liam pleacă spre Moldova avându-l pasager clandestin pe Sam, în ciuda protestelor lui Cristal. Fallon este dată în judecată pentru sfaturile proaste pe care Alexis le-a dat în podcastul ei, dar descoperă că este o înșelătorie. Dominique sabotează negocierile pentru House of Deveraux după ce i sa oferit un talk-show, dar mai târziu Michael îi dezvăluie că show-ul este o minciună pentru a se răzbuna pe ea. Adam și Liam sunt capturați și închiși după ce au fost trădați de omul de legătură al lui Liam. Sam beat se furișează în palat într-un coș de la spălătorie, se târăște printr-o gură de aerisire și salvează grupul în timp ce este ghidat de o halucinație a lui Danny Trejo. Adam trebuie să rămână în urmă, dar scapă purtând o uniformă militară împrumutată. Blake își eliberează petrolul, iar Adam este supărat că Blake a riscat viața tuturor din lăcomie. Blake îl angajează pe Adam ca protejat al său, dar Adam jură să-l distrugă pe Blake. Se pare că Evan a orchestrat procesul fals împotriva lui Fallon. Cristal îl părăsește pe Blake.

Rezumat - recapitulare episodul 20 - ultimul al sezonului 3 al serialului Dynasty - Dinastia
Adam începe să saboteze Carrington Atlantic, dar este depășit de Blake. Fallon, Kirby, Cristal și Sam se trezesc după petrecerea burlăcițelor dată în cinstea lui Fallon, însă își dau seama că le lipsesc telefoanele și poșetele și nu au nicio amintire din noaptea precedentă. Ei își refac pașii, ceea ce culminează cu descoperirea că Sam s-a căsătorit cu un stripper pe nume Scorpion. Alexis îl găsește pe Jeff în pat cu Mia și el îi cere divorțul. Alexis conspiră pentru a-l face pe Jeff să creadă că Mia este o prostituată, dar el se prinde de această șmecherie. Anders descoperă că Adam are o înregistrare cu o violență petrecută în tinerețe și apoi află că Kirby se întâlnește cu Adam. Deducând că Adam l-a împins pe Alexis în foc, el îl avertizează pe Kirby, care respinge acuzațiile. Alexis își mărturisește sentimentele pentru Jeff și apoi fac sex. Adam aranjează o explozie la o rafinărie de petrol a firmei Carrington Atlantic. Anders călătorește în Montana pentru a-l cerceta în continuare pe Adam.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii