Header Ads Widget

Men in Black 4: International (Film 2019) Bărbați în Negru Internațional

Trailer oficial la filmul de actiune sf "Men in Black 4: International" 2019 cu actorii: Chris Hemsworth, Tessa Thompson si Liam Neeson. Descriere si data de lansare pentru filmul "Bărbați în Negru 4 Internațional". O echipă de Oameni in negru din Londra se implică într-o serie de atacuri extraterestre care îi face pe agenți să călătorească prin toată lumea.


Actrita Tessa Thompson este nascuta pe 3 octombrie 1983 in Los Angeles America si ati mai vazut-o in filme precum Creed II, Annihilation si Thor: Ragnarok, film in care a jucat alaturi de actorul Chris Hemsworth cu care face echipa si in acest film.

Pe Chris Hemsworth il stiti desigur din rolul Thor pe care l-a jucat in filmele cu acelasi nume precum si in filmele Avengers. Il puteti vedea anul acesta si in filmul Avengers: Endgame.

Pe Liam Neeson il stiti cel putin din seria de filme de actiune Taken - I will find you and I will kill you. In 2019 il puteti vedea in filmele Cold Pursuit si Normal People.

Actori: Chris Hemsworth, Tessa Thompson, Liam Neeson, Rebecca Ferguson, Emma Thompson, Rafe Spall, Jess Radomska, Kumail Nanjiani, Viktorija Faith, Ania Sowinski

Regizor: F. Gary Gray
Genul filmului: Actiune, Comedie, SF
Data de lansare: 14 Iunie 2019
Premiera in Romania: 21 Iunie 2019

Descriere film Men in Black: International: Bărbații in negru au protejat întotdeauna Pământul de infractorii universului. În această nouă aventură, ei se confruntă cu cea mai mare amenințare de cand s-a infiintat agentia: o cârtiță în organizația Men in Black.

Trailerul filmului "Men in Black: International - Bărbați în Negru Internațional" - 2019Trimiteți un comentariu

0 Comentarii