Header Ads Widget

Men in Black 4: International (Film 2019) Bărbați în Negru Internațional

Trailer oficial la filmul de actiune sf "Men in Black 4: International" 2019 cu actorii: Chris Hemsworth, Tessa Thompson si Liam Neeson. Descriere si data de lansare pentru filmul "Bărbați în Negru 4 Internațional". O echipă de Oameni in negru din Londra se implică într-o serie de atacuri extraterestre care îi face pe agenți să călătorească prin toată lumea.



Actrita Tessa Thompson este nascuta pe 3 octombrie 1983 in Los Angeles America si ati mai vazut-o in filme precum Creed II, Annihilation si Thor: Ragnarok, film in care a jucat alaturi de actorul Chris Hemsworth cu care face echipa si in acest film.

Pe Chris Hemsworth il stiti desigur din rolul Thor pe care l-a jucat in filmele cu acelasi nume precum si in filmele Avengers. Il puteti vedea anul acesta si in filmul Avengers: Endgame.

Pe Liam Neeson il stiti cel putin din seria de filme de actiune Taken - I will find you and I will kill you. In 2019 il puteti vedea in filmele Cold Pursuit si Normal People.

Pe actrița Rebecca Ferguson ați putut s-o vedeți în 2021 în prima parte a filmului sf Dune. O mai cunoasteți din filmele Misiune: Imposibilă. Națiunea secretă / Mission: Impossible – Rogue Nation (2015) și Mission: Impossible – Fallout (2018).

Actori: Chris Hemsworth, Tessa Thompson, Liam Neeson, Rebecca Ferguson, Emma Thompson, Rafe Spall, Jess Radomska, Kumail Nanjiani, Viktorija Faith, Ania Sowinski, Laurent Bourgeois, Larry Bourgeois, Kayvan Novak, Spencer Wilding, Marcy Harriell, Inny Clemons, Aaron Serotsky, Mandeiya Flory, Matthew Bates, Sartaj Garewal, Stephen Wight, Brian Silliman, Jeff Kim, Michael Adams, Mike Capozzola, Andrew Greenough, Paul Brennen, Stefan Kalipha, Vince Pirillo, Beau Fowler

Regizor: F. Gary Gray
Genul filmului: Actiune, Comedie, SF
Data de lansare: 14 Iunie 2019
Premiera in Romania: 21 Iunie 2019

Descriere film Men in Black: International: Bărbații in negru au protejat întotdeauna Pământul de infractorii universului. În această nouă aventură, ei se confruntă cu cea mai mare amenințare de cand s-a infiintat agentia: o cârtiță în organizația Men in Black.

Trailerul filmului "Men in Black: International - Bărbați în Negru Internațional" - 2019

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii