Header Ads Widget

Daisy Ridley

Toate filmele, serialele și biografia actriței Daisy Ridley cunoscută pentru filmele Războiul stelelor - Episodul VII: Trezirea Forţei, Războiul stelelor: Ultimii Jedi, Războiul stelelor: Skywalker - Ascensiunea, Peter Iepuraşul, Crima din Orient Express și Haos Ambulant.



Biografia actriței Daisy Ridley

Daisy Ridley (nume complet Daisy Jazz Isobel Ridley) s-a născut pe 10 aprilie 1992 în Londra, Anglia și este o actriță și artistă de voce engleză, care a devenit remarcabilă pentru rolul ei ca Rey în trilogia continuare la Star Wars: Războiul stelelor - Episodul VII: Trezirea Forţei / The Force Awakens (2015), Războiul stelelor: Ultimii Jedi / The Last Jedi (2017) și Războiul stelelor: Skywalker - Ascensiunea / The Rise of Skywalker (2019).

Daisy Ridley a apărut și în filmul cu mister Crima din Orient Express / Murder on the Orient Express (2017), a jucat personajul principal al dramei romantice Ophelia (2018) și a jucat ocazional actorie vocală, în special filmul de acțiune live/animație Peter Iepuraşul / Peter Rabbit (2018) și jocuri video precum 12 Minutes.

Și-a împrumutat recent vocea pentru jocul video 12 Minutes, alături de James McAvoy și Willem Dafoe. Jocul a primit recenzii pozitive iar performanța lui Daisy Ridley fiind și ea lăudată. A făcut recent o apariție surpriză în cel mai recent film al lui Judd Apatow, Bula / The Bubble, în rolul lui Kate, o AI excitată. Filmul a primit recenzii negative.

Daisy Ridley a filmat recent The Marsh King's Daughter în Ontario, Canada, pe 7 iunie 2021, ea jucând rolul principal. Filmările tocmai s-au încheiat pe 6 august 2021. A semnat de asemenea pentru un film thriller mister SF numit Mind Fall, cu Mathieu Kassovitz ca regizor și filmează în prezent un film pentru Disney+ intitulat Young Woman and the Sea, cu Daisy Ridley jucând rolul Gertrude Ederle. A filmat, de asemenea, în secret, un film indie intitulat Sometimes I Think About Dying, în Astoria, Oregon, cu Rachel Lambert în regie și Daisy Ridley servind în plus ca producător principal al proiectului. Ea va fi, de asemenea, vocea într-un film de animație francez stop motion The Inventor, care urmează să fie lansat în 2023.

Daisy Ridley locuiește în Primrose Hill, Londra. Din 2017, are o relație cu actorul Tom Bateman, pe care l-a cunoscut pe platourile de filmare a filmului Crima din Orient Express / Murder on the Orient Express.

Filmele și serialele actriței Daisy Ridley

 Women in the Castle
 Young Woman and the Sea
Gertrude Ederle
 2023The Marsh King's Daughter
Helena Pelletier
 2023The Inventor
Marguerite (voce)
 2020Asteroid Hunters (Documentar)
Narrator (voce)
 2019Star Wars: Episode IX - The Rise of Skywalker / Războiul stelelor: Skywalker - Ascensiunea
Rey
 2017-2018Star Wars: Forces of Destiny / Războiul Stelelor: Forțe ale destinului (Serial)
Rey (voce)
 2018Peter Rabbit / Peter Iepuraşul
Cotton-Tail (voce)
 2018Ophelia
Ophelia
 2017Star Wars: The Last Jedi / Războiul stelelor: Ultimii Jedi
Rey


 2017Murder on the Orient Express / Crima din Orient Express
Miss Mary Debenham
 2015Saturday Night Live (Serial)
Daisy Ridley (segment "Star Wars Auditions")
 2015Scrawl
Hannah
 2014Mr Selfridge (Serial)
Roxy
 2014Silent Witness / Martor tăcut (Serial)
Hannah Kennedy
 2013Toast of London (Serial)
Stage Hand
 2013Youngers (Serial)
Jessie
 2013Casualty / Pacientii (Serial)
Fran Bedingfield
 1991Omohide poro poro
Taeko (English version, voce)

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii