Header Ads Widget

Sometimes I Think About Dying (Film comedie romantică 2023) Trailer și Detalii

Film comedie și romantic "Sometimes I Think About Dying" 2023 cu actorii Daisy Ridley, Dave Merheje și Parvesh Cheena. Trailer, Descriere, sinopsis, listă actori, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Sometimes I Think About Dying".


Despre filmul Sometimes I Think About Dying

Sometimes I Think About Dying (Uneori mă gândesc la moarte) este un film de comedie și dramă romantică american din 2023, regizat de Rachel Lambert și cu Daisy Ridley în rolul principal, care a fost și producător pentru film. Se bazează pe scurtmetrajul din 2019 regizat și co-scris de Stefanie Abel Horowitz, care, la rândul său, s-a bazat pe o piesă numită Killers de Kevin Armento; Katy Wright-Mead este co-scenarist atât pentru scurtmetraj, cât și pentru scenariul lungmetrajului. În alte roluri joacă actorii Dave Merheje, Parvesh Cheena, Marcia DeBonis, Megan Stalter, Brittany O'Grady, Bree Elrod și Lauren Beveridge. Filmul o urmărește pe Fran, căreia îi place să se gândească la moarte. Ea îl face pe tipul nou de la serviciu să râdă, ceea ce duce la întâlniri și nu numai, dar acum singurul lucru care le stă în cale este însăși Fran.


Filmul de comedie romantică Sometimes I Think About Dying a avut premiera la Festivalul de Film de la Sundance pe 19 ianuarie 2023. A mai fost proiectat pe 24 iunie 2023 la Festivalul de Film de la Champs-Élysées și pe 6 august 2023 la Fantasia Film Festival.


Sinopsis la filmul Sometimes I Think About Dying

Fran (Daisy Ridley) este o lucrătoare de birou incomodă din punct de vedere social, care își petrece cea mai mare parte a timpului în izolare și visează cu ochii deschiși la propria ei moarte, când un nou coleg înțeapă bula propriei ei izolări.





Distribuție Actori în filmul Sometimes I Think About Dying

Daisy Ridley, Dave Merheje, Parvesh Cheena, Marcia DeBonis, Megan Stalter, Brittany O'Grady, Bree Elrod, Lauren Beveridge, Ayanna Berkshire, Sean Tarjyoto, Jeb Berrier, Rich Hinz, Vin Shambry, Riley Weigand, Treasure Lunan, June Eisler

Regizor
Rachel Lambert

Scenarist
Stefanie Abel Horowitz, Kevin Armento, Katy Wright-Mead

Genul filmului
Comedie, Dramă, Romantic, Filme 2023

Data de lansare
19 ianuarie 2023 la Festivalul de Film de la Sundance

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
Sometimes I Think About Dying - titlul original, Sometimes I Think About Dying - titlul în România

Este filmul Sometimes I Think About Dying pe Netflix?

Din păcate filmul Sometimes I Think About Dying încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Sometimes I Think About Dying

Lui Fran îi place să se gândească la moarte. Aduce senzație vieții ei liniștite. Când îl face pe tipul nou de la serviciu să râdă, duce la mai mult decât atât: o întâlnire, o felie de plăcintă, o conversație, o scânteie. Singurul lucru care le stă în cale este însăși Fran.


Trailer la filmul Sometimes I Think About Dying (2023)


Filmul Sometimes I Think About Dying (2023) încă nu are un trailer



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii