Header Ads Widget

The Inventor (Film animație aventuri 2023) Trailer și Detalii

Film animație și aventuri "The Inventor" 2023 cu actorii Stephen Fry, Marion Cotillard și Daisy Ridley. Trailer, Descriere, sinopsis, listă actori, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "The Inventor".


Despre filmul The Inventor

The Inventor (Inventatorul) este un film biografic de animație stop motion din 2023 despre Leonardo da Vinci, scris, produs și regizat de Jim Capobianco și co-regiat de Pierre-Luc Granjon. Distribuția vocală îi include pe actorii Stephen Fry, Marion Cotillard, Daisy Ridley și Matt Berry. The Inventor este o coproducție între Statele Unite, Franța și Irlanda. Filmul urmărește viața inventatorului Leonardo da Vinci, care părăsește Italia pentru a se alătura curții franceze, unde poate experimenta liber.


Filmul de desene animate The Inventor a avut premiera mondială în competiție oficială la Festivalul Internațional de Film de Animație de la Annecy pe 12 iunie 2023. Blue Fox Entertainment va lansa filmul în Statele Unite pe 15 septembrie 2023, în timp ce KMBO va lansa filmul în cinematografe în Franța pe 31 ianuarie 2024.


Sinopsis la filmul The Inventor

Inventând instrumente zburătoare, mașini de război și studiind cadavrele, Leonardo da Vinci abordează sensul vieții însăși cu ajutorul prințesei franceze Marguerite de Nevarre.





Distribuție Actori în filmul The Inventor

Stephen Fry, Marion Cotillard, Daisy Ridley, Matt Berry, Natalie Palamides, Ben Stranahan, Jim Capobianco, Gauthier Battoue, Max Baumgarten, Jane Osborn, John Gilkey, Daniel Swan, Angelino Sandri

Regizor
Jim Capobianco, Pierre-Luc Granjon

Scenarist
Jim Capobianco

Genul filmului
Animație, Aventuri, Comedie, Filme 2023

Data de lansare
12 iunie 2023 la Festivalul Internațional de Film de Animație de la Annecy, 15 septembrie 2023 în cinematografe din Statele Unite ale Americii

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
The Inventor - titlul original, The Inventor - titlul în România

Este filmul The Inventor pe Netflix?

Din păcate filmul The Inventor încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului The Inventor

„The Inventor” îl urmărește pe faimosul inventator și artist Leonardo da Vinci, după ce părăsește Italia și pleacă în Franța. În noua sa țară, da Vinci se alătură curții franceze, unde experimentează cu instrumente zburătoare, inventează mașini și studiază corpul uman, totul într-un efort de a răspunde la întrebarea: „Care este sensul vieții?”


Trailer la filmul The Inventor (2023)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii