Header Ads Widget

The Marsh King's Daughter (Film thriller 2023) Trailer și Detalii

Film mister și thriller "The Marsh King's Daughter" 2023 cu actorii Daisy Ridley, Ben Mendelsohn și Garrett Hedlund. Trailer, Descriere, sinopsis, listă actori, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "The Marsh King's Daughter".


Despre filmul The Marsh King's Daughter

The Marsh King's Daughter este un film thriller psihologic regizat de Neil Burger și scris de Elle Smith și Mark L. Smith, bazat pe romanul cu același nume din 2017 al lui Karen Dionne. În rolurile principale joacă actorii Daisy Ridley, Ben Mendelsohn, Garrett Hedlund, Caren Pistorius, Brooklynn Prince și Gil Birmingham. În film, o femeie caută să se răzbune împotriva bărbatului care i-a răpit mama.


Filmul de mister și suspans The Marsh King's Daughter este produs de companiile STXfilms, Black Bear Pictures și Anonymous Content și este programat să fie lansat în Statele Unite pe 6 octombrie 2023, de către Lionsgate și Roadside Attractions.


Sinopsis la filmul The Marsh King's Daughter

O femeie își spune povestea vieții ei de când era tânără și despre mama ei, care a fost răpită de tatăl ei și este forțată să-și confrunte trecutul după ce acesta a evadat din închisoare.





Distribuție Actori în filmul The Marsh King's Daughter

Daisy Ridley, Ben Mendelsohn, Garrett Hedlund, Gil Birmingham, Brooklynn Prince, Caren Pistorius, Chris Violette, Joshua Peace, Imali Perera, Pamela MacDonald, Joseph Daly, Ash Catherwood, Joey Carson

Regizor
Neil Burger

Scenarist
Karen Dionne, Elle Smith, Mark L. Smith

Genul filmului
Dramă, Mister, Thriller, Filme 2023

Data de lansare
6 octombrie 2023 în cinematografe selectate din Statele Unite

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
The Marsh King's Daughter - titlul original, The Marsh King's Daughter - titlul în România

Este filmul The Marsh King's Daughter pe Netflix?

Din păcate filmul The Marsh King's Daughter încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului The Marsh King's Daughter

În thrillerul tensionat The Marsh King's Daughter, o femeie cu un trecut secret se va aventura în sălbăticia pe care a lăsat-o în urmă pentru a se confrunta cu cel mai periculos bărbat pe care l-a întâlnit vreodată: tatăl ei. În film, viața aparent obișnuită a Helenei (Daisy Ridley) ascunde un adevăr întunecat și periculos: tatăl ei înstrăinat este infamul Rege al Mlaștinilor (Ben Mendelsohn), bărbatul care a ținut-o pe ea și pe mama ei captive în sălbăticie ani de zile. Când tatăl ei evadează din închisoare, Helena va trebui să-și confrunte trecutul. Știind că o va vâna pe ea și pe familia ei, Helena trebuie să găsească puterea de a-și înfrunta demonii și de a-l depăși pe bărbatul care a învățat-o tot ce știe despre supraviețuirea în sălbăticie.


Trailer la filmul The Marsh King's Daughter (2023)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii