Header Ads Widget

BULA (Film comedie Netflix 2022) The Bubble Trailer și detalii

Film de comedie produs de Netflix "BULA" 2022 cu actorii: Karen Gillan, Pedro Pascal și Leslie Mann. Trailer, disponibilitate pe Netflix, descriere și dată de lansare pentru filmul "The Bubble".


Despre filmul BULA

BULA este un film de comedie american regizat de Judd Apatow, după un scenariu de Apatow și Pam Brady și are o distribuție care îi include pe actorii Karen Gillan, Iris Apatow, Fred Armisen, Maria Bakalova, David Duchovny, Keegan-Michael Key, Leslie Mann, Kate McKinnon, Pedro Pascal și Peter Serafinowicz.


Filmul BULA este produs de compania Apatow Productions și este programat să fie lansat în România de Netflix pe 1 aprilie 2022.


Sinopsis Netflix film BULA

Un grup de actori și actrițe blocați într-o bulă de pandemie la un hotel încearcă să finalizeze o continuare a unui film de acțiune în franciză despre dinozauri zburători.





Distribuție Actori în filmul BULA:

Karen Gillan, Pedro Pascal, Leslie Mann, Iris Apatow, Fred Armisen, Maria Bakalova, David Duchovny, Keegan-Michael Key, Kate McKinnon, Peter Serafinowicz, Vir Das, Rob Delaney, Galen Hopper, Samson Kayo, Guz Khan, Nick Kocher, Ross Lee, Harry Trevaldwyn, Danielle Vitalis, Jackson Fulcher, Austin Putnam, Benedict Cumberbatch, Maria Bamford, Donna Air, Ivy Wolk, Daisy Ridley, John Cena, James McAvoy

Regizor: Judd Apatow

Scenariști: Judd Apatow, Pam Brady

Genul filmului: Comedie, Filme 2022, Filme Netflix 2022

Data de lansare: 1 aprilie 2022 pe Netflix

Premiera în România: 1 aprilie 2022 pe Netflix România

Unde poate fi văzut filmul în România: pe Netflix

Țară: SUA

Cunoscut și ca
The Bubble titlul original în engleză

Este filmul BULA pe Netflix

Da, filmul BULA este pe platforma de streaming Netflix și îl puteți vedea începând cu data de 1 aprilie 2022 aici pe Netflix.


Descrierea filmului BULA

În plină pandemie de COVID-19, un grup de actori călătorește spre o locație de filmare închisă din Anglia pentru a filma cea de-a șasea ediție a unei francize de succes pe tema dinozaurilor pentru Netflix.


Vezi și lista cu toate filmele care vor apare pe Netflix în 2022.

Trailer la filmul BULA (2022) The Bubble

Trailerul subtitrat în limba română la filmul de comedie BULA (2022) The Bubble, cu actorii Karen Gillan, Pedro Pascal, Leslie Mann, Iris Apatow, Fred Armisen, Maria Bakalova și David Duchovny și produs de Netflix.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii