Header Ads Widget

Maria Bakalova

Toate filmele, serialele și biografia actriței Maria Bakalova cunoscută pentru filmele Transgression, Borat Subsequent Moviefilm, Tatăl, Bula, Women Do Cry și Last Call.



Biografia actriței Maria Bakalova

Maria Bakalova (nume complet Maria Valcheva Bakalova) s-a născut pe 4 iunie 1996 în Burgas, Bulgaria și este o actriță bulgară. Ea a câștigat recunoaștere internațională pentru rolul ei ca Tutar Sagdiyev în filmul „Borat Subsequent Moviefilm” din 2020. Pentru interpretarea ei, ea a câștigat premiul Critics' Choice Movie Award pentru cea mai bună actriță în rol secundar și a primit nominalizări la Premiile Oscar, la Premiile BAFTA Film, la Globul de Aur și la Screen Actors Guild Awards.

Născută și crescută în Burgas, Maria Bakalova și-a început cariera în cinematografia bulgară jucând în producții cinematografice în timp ce urma cursurile Academiei Naționale de Artă Teatrală și Film din Sofia. A apărut în filme precum Transgression (2017), The Father (2019) și Last Call (2020). De la descoperirea sa internațională din 2020, ea a făcut parte din mai multe producții majore și urmează să apară în filmul Bula / The Bubble al lui Judd Apatow de pe Netflix, filmul slasher Bodies, Bodies, Bodies și The Honeymoon al lui Dean Craig.

Filmele și serialele actriței Maria Bakalova

 2022The Bubble / Bula
Anika
 2021Women Do Cry
Sonja
 2020Borat Subsequent Moviefilm: Delivery of Prodigious Bribe to American Regime for Make Benefit Once Glorious Nation of Kazakhstan
Tutar Sagdiyev
 2020Jimmy Kimmel Live! (Serial)
Tutar Sagdiyev
 2020Last Call
Alexandra
 2019Bashtata / Tatăl
Young Valentina
 2017Transgression
Yana
 2017XIIa
Milena
 2015Tipichno (Serial)
Maria

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii