Header Ads Widget

Gardienii Galaxiei Vol. 3 (Film acțiune sf 2023) Guardians of the Galaxy Vol. 3 Trailer subtitrat și Detalii

Film de acțiune și aventuri "Gardienii Galaxiei Vol. 3" 2023 cu actorii Chris Pratt, Zoe Saldana și Dave Bautista. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Guardians of the Galaxy Vol. 3".


Despre filmul Gardienii Galaxiei Vol. 3

Gardienii Galaxiei Volumul 3 / Guardians of the Galaxy Volume 3 este un film american cu super eroi bazat pe echipa de supereroi Guardians of the Galaxy de la Marvel Comics, produs de Marvel Studios și distribuit de Walt Disney Studios Motion Pictures. Este intenționat să fie continuarea la filmele Gardienii Galaxiei (2014) și Gardienii Galaxiei Vol. 2 (2017), servind ca ultima parte a trilogiei Gardienii Galaxiei și cel de-al 32-lea film din Universul Cinematografic Marvel (MCU). Filmul este scris și regizat de James Gunn și îi are în distribuție pe actorii Chris Pratt, Zoe Saldaña, Dave Bautista, Karen Gillan, Pom Klementieff, Vin Diesel, Bradley Cooper, Will Poulter, Elizabeth Debicki și Sylvester Stallone. În film, Gardienii se angajează într-o misiune de a apăra universul și de a-l proteja pe unul dintre ei.

James Gunn a declarat în noiembrie 2014 că avea idei inițiale pentru un al treilea film din serie și și-a anunțat revenirea pentru a scrie și a regiza în aprilie 2017. Disney l-a concediat din film în iulie 2018, după reapariția unor postări controversate pe Twitter, dar studioul a inversat cursul până în octombrie și l-a reinstalat pe James Gunn ca regizor. Revenirea lui James Gunn a fost dezvăluită public în martie 2019, producția fiind reluată după ce James Gunn și-a încheiat munca la filmul său Brigada sinucigașilor: Misiune ucigașă / The Suicide Squad (2021) și primul sezon din serialul său spin-off Peacemaker (2022). Filmările au început în noiembrie 2021 la Trilith Studios din Atlanta, Georgia și au durat până la începutul lui mai 2022.


Filmul de acțiune și aventuri ștințifico-fantastice Gardienii Galaxiei Vol. 3 / Guardians of the Galaxy Vol. 3 este programat să fie lansat în Statele Unite pe 5 mai 2023, ca parte a fazei cinci a MCU. În România, filmul este programat să fie lansat subtitrat în cinematografele românești tot pe 5 mai 2023.


Sinopsis la filmul Gardienii Galaxiei Vol. 3

După ce au cumpărat Knowhere de la Collector, Gardienii Galaxiei încearcă să facă din acesta un refugiu sigur pentru refugiații strămuți de Blip. Dar, după un atac brutal, Peter Quill, încă zguduit de pierderea lui Gamora, trebuie să-i unească pe Gardieni într-o misiune de a apăra universul și de a-l proteja pe unul dintre ei de un inamic comun periculos.





Distribuție Actori în filmul Gardienii Galaxiei Vol. 3

Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel, Bradley Cooper, Karen Gillan, Pom Klementieff, Elizabeth Debicki, Sean Gunn, Sylvester Stallone, Will Poulter, Chukwudi Iwuji, Daniela Melchior, Michael Rosenbaum, Maria Bakalova, Nico Santos, Stephen Blackehart, Dane DiLiegro, Henry Heffernan, Adelynn Spoon, Reinaldo Faberlle, Sarah Alami, Michelle Civile, Sarah Anne, Olive Raine Cleope, R. Grayson Brice, Casey Shirley

Regizor
James Gunn

Scenarist
James Gunn

Genul filmului
Acțiune, Aventuri, Comedie, SF, Filme 2023

Data de lansare
5 mai 2023 în cinematografele americane

Premiera în România
5 mai 2023 subtitrat în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Guardians of the Galaxy Vol. 3 titlul original, Gardienii Galaxiei Vol. 3 titlul în România

Este filmul Gardienii Galaxiei Vol. 3 pe HBO Max

Din păcate filmul Gardienii Galaxiei Vol. 3 încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Gardienii Galaxiei Vol. 3 pe Netflix?

Din păcate filmul Gardienii Galaxiei Vol. 3 încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Gardienii Galaxiei Vol. 3

În filmul „Gardienii Galaxiei Vol. 3” de la Studiourile Marvel, iubita noastră trupă de neadaptați arată puțin diferit în aceste zile. Peter Quill, încă tulburat de pierderea lui Gamora, trebuie să-și unească echipa în jurul lui pentru a apăra universul și pentru a-l proteja pe unul dintre ei. O misiune care, dacă nu este finalizată cu succes, ar putea duce foarte probabil la sfârșitul Gardienilor așa cum îi cunoaștem.


Trailer subtitrat la filmul Gardienii Galaxiei Vol. 3 / Guardians of the Galaxy Vol. 3 (2023)


Trailerul subtitrat în limba română la filmul de comedie romantică Așa-i Amorul (2022) cu actorii Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel, Bradley Cooper, Karen Gillan, Pom Klementieff, Elizabeth Debicki, Sean Gunn și Sylvester Stallone și regizat de Netflix.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii