Header Ads Widget

Peacemaker (Serial HBO MAX 2022) trailer și detalii

Serial de acțiune și comedie "Peacemaker" 2022, cu actorii John Cena, Robert Patrick și Christopher Heyerdahl - Trailer oficial, descriere, dată de lansare, episoade și actorii care joacă în serialul "Peacemaker".

Pe scurt despre serialul Peacemaker: Originea supereroului DC atât de dedicat păcii mondiale, încât este pregătit să folosească forța armelor pentru a o atinge.



Actorii principali ai serialului Peacemaker:
John Cena, Robert Patrick, Christopher Heyerdahl, Jennifer Holland, Freddie Stroma, Steve Agee, Danielle Brooks, Chukwudi Iwuji, Nhut Le, Lochlyn Munro, Annie Chang, Alison Araya, Elizabeth Faith Ludlow, Rizwan Manji, Stephen Blackehart, Lenny Jacobson, Philippe Collins, Viola Davis

Regizori: James Gunn, Brad Anderson

Creatori: James Gunn

Genul filmului serial: Acțiune, Aventură, Comedie

Număr de episoade pe sezon: 8 episoade

Data de lansare serial: 13 Ianuarie 2022 pe HBO Max

Cunoscut și ca:

Producători: DC Entertainment, The Safran Company, Troll Court Entertainment, Warner Bros. Television

Distribuitor: HBO Max

Țara: SUA

Este serialul Peacemaker pe HBO Max

Da, serialul Peacemaker este pe platforma de streaming HBO Max și îl puteți vedea începând cu data de 8 Martie 2022 aici pe HBO Max.


Este serialul Peacemaker pe Netflix?

Din păcate serialul Peacemaker încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă serialul va intra pe Netflix.

Descriere serial Peacemaker: John Cena, care va juca rolul titular, a declarat că Peacemaker este un „căpitan America nesimțit”. Personajul și-a făcut debutul în filmul lui James Gunn, Brigada sinucigașilor: Misiune ucigașă / The Suicide Squad, înainte de a juca în propriul său serial spin-off, intitulat cum era și normal Peacemaker. Gunn a scris și a regizat serialul HBO Max, care va urmări povestea de început a lui Peacemaker, un personaj care își dorește pacea mai presus de orice și este dispus s-o obțină prin forță. În benzile desenate, există câteva personaje care preiau costumul de Peacemaker, dar John Cena îl va juca pe Christopher Smith, prima iterație a personajului care a fost introdus în 1966. Personajul era un pacifist care credea că pacea poate fi realizată doar prin forță. Serialul Peacemaker a fost comandat de HBO Max anul trecut și va fi lansat pe 13 ianuarie 2022.

Trailerul filmului serial Peacemaker (2022)

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii