Header Ads Widget

Brigada sinucigașilor: Misiune ucigașă (Film acțiune 2021) The Suicide Squad Trailer și detalii

Film acțiune și comedie "Brigada sinucigașilor: Misiune ucigașă" 2021 cu actorii Margot Robbie, Idris Elba și John Cena. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "The Suicide Squad".


Despre filmul Brigada sinucigașilor: Misiune ucigașă

Brigada sinucigașilor: Misiune ucigașă / The Suicide Squad este un film american din 2021 cu super eroi bazat pe echipa DC Comics Suicide Squad. Produs de DC Films, Atlas Entertainment și The Safran Company și distribuit de Warner Bros Pictures, este o continuare independentă a filmului Brigada sinucigașilor / Suicide Squad (2016) și al 10-lea film din Universul Extins DC (DCEU). A fost scris și regizat de James Gunn și are în distribuție de actori care îi include pe Margot Robbie, Idris Elba, John Cena, Joel Kinnaman, Sylvester Stallone, Viola Davis, David Dastmalchian, Daniela Melchior, Michael Rooker, Jai Courtney, Peter Capaldi, Alice Braga, și Pete Davidson. În film, mai mulți condamnați se alătură unui grup de mercenari cunoscut sub numele de „Brigada sinucigașilor / Suicide Squad” în schimbul unor sentințe mai ușoare. Ei sunt trimiși pe insula sud-americană Corto Maltese pentru a distruge toate urmele stelei de mare extraterestre uriașe Starro the Conqueror înainte ca aceasta să cadă sub controlul guvernului local.

David Ayer urma să revină ca regizor pentru o continuare la filmul Brigada sinucigașilor / Suicide Squad până în martie 2016, dar în decembrie a ales să lucreze la alte proiecte. Warner Bros a luat în considerare câțiva înlocuitori înainte de a-l angaja pe Gavin O'Connor în septembrie 2017. El a plecat din cauza unor diferențe creative, iar James Gunn a fost angajat în octombrie 2018 pentru a scrie și a regiza filmul, după ce a fost concediat temporar de Disney și Marvel Studios din funcția de regizor al filmului Gardienii Galaxiei Vol. 3 / Guardians of Galaxy Vol. 3 (2023). S-a inspirat din filmele de război și din benzile desenate Suicide Squad ale lui John Ostrander din anii 1980 și a explorat noi personaje într-o poveste separată de narațiunea primului film, deși unii membri ai distribuției se întorc din Brigada sinucigașilor / Suicide Squad. Filmările au avut loc din septembrie 2019 până în februarie 2020, în principal în Atlanta, Georgia, precum și în Colón, Panama și Porto, Portugalia. Filmul a avut cele mai mari decoruri construite vreodată pentru o producție Warner Bros.

Filmul de acțiune Brigada sinucigașilor: Misiune ucigașă / The Suicide Squad a avut premiera în cinematografe în Regatul Unit pe 30 iulie 2021. A fost lansat în Statele Unite pe 5 august, simultan în cinematografe și pe serviciul de streaming HBO Max. Filmul a primit recenzii pozitive din partea criticilor, care au lăudat performanțele, scrisul și regia lui James Gunn, secvențele de acțiune, coloana sonoră și stilul vizual, mulți considerând-o o îmbunătățire semnificativă față de predecesorul său. Filmul a devenit cel mai vizionat film DC pe HBO Max, dar a avut performanțe slabe la box office și a încasat doar 168,7 milioane de dolari la nivel mondial, față de un buget de producție de 185 de milioane de dolari, lucru care a fost atribuit unor factori precum pandemia de COVID-19, disponibilitatea filmului pe HBO Max și relația sa cu primul film Suicide Squad. Peacemaker, un serial de televiziune spin-off cu John Cena în rol principal, a debutat pe HBO Max în ianuarie 2022. Alte două seriale spin-off sunt în dezvoltare pentru HBO Max, inclusiv Waller.



Descrierea sinopsis a filmului Brigada sinucigașilor: Misiune ucigașă / The Suicide Squad

Bun venit în iad - a.k.a. Belle Reve, închisoarea cu cea mai mare rată a mortalității din SUA. Unde sunt ținuți cei mai răi Super-eroi și unde aceștia vor face orice pentru a ieși – chiar și alăturându-se super-secretei și dubioasei echipă Task Force X. Sarcina este de a face sau a muri? Adunătură de colecție de dezavantaje, inclusiv Bloodsport, Peacemaker, Captain Boomerang, Ratcatcher 2, Savant, King Shark, Blackguard, Javelin și psihopata favorită a tuturor, Harley Quinn. Apoi înarmații puternic și aruncații (la propriu) pe insula îndepărtată, infuzată de inamic, Corto Maltese. Parcurgând printr-o junglă plină de adversari militanți și forțe de gherilă la fiecare pas, echipa se află într-o misiune de căutare și distrugere cu doar colonelul Rick Flag alături de ei pentru a-i face să se comporte cum trebuie și cu tehnicienii guvernamentali ai agentei Amanda Waller în urechi urmărindu-le fiecare mișcare. Și, ca întotdeauna, o mișcare greșită și ei sunt morți (fie din mâna adversarilor, a unui coechipier sau a lui Waller). Dacă cineva pune pariuri, șansele sunt împotriva lor - a tuturor.

Regia
James Gunn

Actori în distribuție
Margot Robbie, Idris Elba, John Cena, Joel Kinnaman, Sylvester Stallone, Viola Davis, David Dastmalchian, Daniela Melchior, Michael Rooker, Jai Courtney, Peter Capaldi, Pete Davidson, John Ostrander, Nathan Fillion, Flula Borg, Mayling Ng, Sean Gunn, Stephen Blackehart, Steve Agee, Tinashe Kajese, Jennifer Holland, Fernando Martinez, Dee Bradley Baker, Jaws, Crisp Ratt, Storm Reid, Natalia Safran, Jared Leland Gore, Rey Hernandez, Ray Benitez, Alice Braga, Reinaldo Faberlle, Jonathan Fritschi, Juan Diego Botto, Joaquín Cosio, Josh Ventura, Gerardo Davila, Mikaela Hoover, Lynne Ashe, Julio Cesar Ruiz, J.R. Adduci, Curtis Lyons Jr., Taika Waititi, Maya Le Clark, Elideusa Gomes Almeida, Shanna Kernan, Bridget Taylor, Monica Rivera, Andrea Andrade, Giovanni Rodriguez, Giovannie Cruz, Sergio Carlo, Edgar Zanabria, Grecia Balboa, Kenneth Trujillo, Randy Havens, Michelle Civile, Gabrielle Manning, Michael Aaron Milligan, Diany Rodriguez, Teresita Mans, Terence Rosemore, Pom Klementieff

Genul filmului
Acțiune, Aventuri, Comedie

Dată de lansare:
5 august 2021

Cunoscut și ca
The Suicide Squad - titlul original, Brigada sinucigașilor: Misiune ucigașă - titlul în România

Trailer la filmul Brigada sinucigașilor: Misiune ucigașă / The Suicide Squad (2021)


Trailerul subtitrat în limba română la filmul de acțiune Brigada sinucigașilor: Misiune ucigașă (2021) cu actorii Margot Robbie, Idris Elba, John Cena, Joel Kinnaman, Sylvester Stallone, Viola Davis, David Dastmalchian, Daniela Melchior și Michael Rooker și regizat de James Gunn.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii