Header Ads Widget

Brigada sinucigașilor (Film acțiune 2016) Suicide Squad Trailer și detalii

Film acțiune și aventuri "Brigada sinucigașilor" 2016 cu actorii Will Smith, Margot Robbie și Jared Leto. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Suicide Squad".


Despre filmul Brigada sinucigașilor

Brigada sinucigașilor / Suicide Squad este un film american cu super eroi din 2016, bazat pe echipa de super-răi/anti-eroi din revista DC Comics cu același nume. Produs de Warner Bros Pictures, RatPac-Dune Entertainment, DC Films și Atlas Entertainment și distribuit de Warner Bros Pictures, este a treia ediție din Universul Extins DC (DCEU). Filmul a fost scris și regizat de David Ayer și are o distribuție de ansamblu condusă de Will Smith, Jared Leto, Margot Robbie, Joel Kinnaman, Viola Davis, Jai Courtney, Jay Hernandez, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Ike Barinholtz, Scott Eastwood și Cara Delevingne. În film, o agenție guvernamentală secretă condusă de Amanda Waller recrutează super criminali închiși pentru a executa misiuni periculoase de operațiuni secrete și pentru a salva lumea de o amenințare puternică în schimbul unor pedepse reduse.

Până în februarie 2009, un film Brigada sinucigașilor / Suicide Squad era în dezvoltare la Warner Bros, David Ayer a semnat pentru a scrie și a regiza în septembrie 2014, iar până în octombrie, procesul de casting a început. Filmările principale au început în Toronto, Ontario, pe 13 aprilie 2015, cu filmări suplimentare în Chicago și s-a încheiat în august a acelui an.

Filmul de acțiune Brigada sinucigașilor / Suicide Squad a avut premiera în New York City la 1 august 2016 și a fost lansat în România pe 5 august 2016. După un debut puternic care a stabilit noi recorduri de box office, filmul a încasat peste 746 de milioane de dolari la nivel mondial, devenind al zecelea film cu cele mai mari încasări din 2016. Filmul a primit recenzii în general negative din partea criticilor, critici care vizau intriga și scenariul său, deși aceștia au lăudat interpretarea distribuției, umorul, secvențele de acțiune și coloana sonoră. Filmul a fost nominalizat și a câștigat un premiu Oscar pentru cel mai bun machiaj și coafură la cea de-a 89-a ediție a Premiilor Oscar ale Academiei. A fost urmat de filmul spin-off Păsări de pradă și fantastica Harley Quinn / Birds of Prey: And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn, cu Margot Robbie în rol principal, în 2020, și de o continuare independentă Brigada sinucigașilor: Misiune ucigașă / The Suicide Squad în 2021, cu Margot Robbie, Joel Kinnaman, Viola Davis și Jai Courtney revenind.



Descrierea sinopsis a filmului Brigada sinucigașilor / Suicide Squad

Închipuindu-și că toți sunt consumabili, un ofițer de informații american decide să adune o echipă de super-răi și periculoși încarcerați, pentru o misiune super-secretă. Acum, înarmați cu arme guvernamentale, Deadshot (Will Smith), Harley Quinn (Margot Robbie), Căpitanul Boomerang, Killer Croc și alți deținuți josnici trebuie să învețe să lucreze împreună. Numiți Task Force X, criminalii se unesc pentru a lupta cu o entitate misterioasă și puternică, în timp ce diabolicul Joker (Jared Leto) își lansează o agendă diabolică proprie.

Regia
David Ayer

Actori în distribuție
Will Smith, Margot Robbie, Jared Leto, Joel Kinnaman, Jai Courtney, Jay Hernandez, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Ike Barinholtz, Scott Eastwood, Adam Beach, Karen Fukuhara, Cara Delevingne, Viola Davis, David Harbour, Jaime FitzSimons, Christopher Dyson, Bambadjan Bamba, Ted Whittall, Robin Atkin Downes, Robert B. Kennedy, Billy Otis, Shailyn Pierre-Dixon, James McGowan, Jim Parrack, Derek Perks, Common, Ezra Miller, Aidan Devine, Andrew Bee, Clive McLean, Frank J. Zupancic, Kent Sheridan, Roger Shank, Dwight Ireland, Amanda Brugel, Peter Tufford Kennedy, Rosemary De Los Santos, Kevin Hanchard, Akotene Chanoine, Joel Lacoursiere, Jameson Kraemer, Ho Chow, Matt Baram, Birgitte Solem, Kevin Vance, Alex Meraz, Tyler Grey, Nathan Brown, Kenneth Choi, Nicolas Van Burek, Agueda Cardenas, Corina Calderon, Ben Affleck

Genul filmului
Acțiune, Aventuri, Fantastic

Dată de lansare:
1 august 2016

Cunoscut și ca
Suicide Squad - titlul original, Brigada sinucigașilor - titlul în România

Trailer la filmul Brigada sinucigașilor / Suicide Squad (2016)


Trailerul subtitrat în limba română la filmul de acțiune Brigada sinucigașilor (2016) cu actorii Will Smith, Margot Robbie, Jared Leto, Joel Kinnaman, Jai Courtney, Jay Hernandez, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Ike Barinholtz și Scott Eastwood și regizat de David Ayer.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii