Header Ads Widget

Păsări de pradă și fantastica Harley Quinn (Film acțiune 2020) Birds of Prey Trailer și detalii

Film acțiune și comedie "Păsări de pradă și fantastica Harley Quinn" 2020 cu actorii Margot Robbie, Rosie Perez și Mary Elizabeth Winstead. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Birds of Prey and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn".


Despre filmul Păsări de pradă și fantastica Harley Quinn

Păsări de pradă și fantastica Harley Quinn / Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn), cunoscută și sub numele de Harley Quinn: Birds of Prey sau pur și simplu Birds of Prey, este un film american cu super eroi din 2020, bazat pe echipa DC Comics, Birds of Prey. Produs de Warner Bros. Pictures, DC Films, LuckyChap Entertainment, Clubhouse Pictures și Kroll & Co. Entertainment și distribuit de Warner Bros. Pictures, filmul este a opta ediție din Universul Extins DC (DCEU) și servește drept spin-off și continuare la filmul Suicide Squad (2016). A fost regizat de Cathy Yan și scris de Christina Hodson și o are în rolurile principale pe actrița Margot Robbie în rolul Harley Quinn, alături de Mary Elizabeth Winstead, Jurnee Smollett-Bell, Rosie Perez, Chris Messina, Ella Jay Basco, Ali Wong și Ewan McGregor. Filmul o urmărește pe Harley Quinn, care, după ce s-a despărțit de Joker, este amenințată de lordul crimei Roman Sionis din Gotham City și își unește forțele cu Helena Bertinelli, Dinah Lance și Renee Montoya (care formează apoi Birds of Prey) pentru a o salva pe Cassandra Cain.

Păsări de pradă și fantastica Harley Quinn / Birds of Prey and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn a fost primul film DCEU și a doua producție DC Films care a fost evaluată R de către Motion Picture Association of America, după Joker (2019). Filmul a avut premiera mondială în Mexico City pe 25 ianuarie 2020 și a fost lansat în Statele Unite în IMAX, Dolby Cinema, ScreenX și 4DX pe 7 februarie 2020. A încasat 205 de milioane de dolari la nivel mondial, fiind sub suma de 250–300 de milioane de dolari, suma necesară pentru realizarea filmului. Filmul a primit în mare parte recenzii pozitive din partea criticilor, care au lăudat acțiunea sa rapidă și interpretarea lui Margot Robbie în rolul lui Harley Quinn. Un spin-off axat pe personajul lui Jurnee Smollett-Bell este în curs de dezvoltare.



Descrierea sinopsis a filmului Păsări de pradă și fantastica Harley Quinn / Birds of Prey and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn

Este sezonul deschis pentru Harley Quinn când despărțirea ei explozivă de Joker îi pune pe spate o țintă mare și grasă. Neprotejată și pe fugă, Harley Quinn se confruntă cu mânia șefului narcisist al crimei Black Mask, mâna lui dreaptă, Victor Zsasz, și a oricărui alt criminal din oraș. Dar lucrurile se uniformizează curând pentru Harley, când devine aliată neașteptată cu trei femei mortale - Huntress, Black Canary și Renee Montoya.

Regia
Cathy Yan

Actori în distribuție
Margot Robbie, Rosie Perez, Mary Elizabeth Winstead, Jurnee Smollett, Ewan McGregor, Ella Jay Basco, Chris Messina, Ali Wong, David Ury, Sara Montez, Izabel Pakzad, Daniel Bernhardt, Kc Strubbe, Jacky Shu, Paloma Esparza Rabinov, Derek Wilson, Joe Bucaro III, James Henry Williams Jr., François Chau, Miyuki Matsunaga, Anna Mikami, Bruno Oliver, Keisha Tucker, Matthew Willig, Jeremy Denzlinger, Michael Masini, Charles Carpenter, Daniel Cole, Jesse Bush, Steven Williams, Charlene Amoia, Paul Lasa, Ella Mika, Robert Catrini, Eddie Alfano, Chris Carnel, Buddy Sosthand, Tim Sitarz, Shawn Balentine, Shahaub Roudbari, Pramode Kumar, Christine Engh, K.K. Barrett

Genul filmului
Acțiune, Aventuri, Comedie

Dată de lansare:
7 februarie 2020

Trailer la filmul Păsări de pradă și fantastica Harley Quinn / Birds of Prey and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn (2020)


Trailerul subtitrat în limba română la filmul de acțiune și comedie Păsări de pradă și fantastica Harley Quinn (2020) cu actorii Margot Robbie, Rosie Perez, Mary Elizabeth Winstead, Jurnee Smollett, Ewan McGregor, Ella Jay Basco, Chris Messina și Ali Wong și regizat de Cathy Yan.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii