Header Ads Widget

Guardians of the Galaxy 3D (2014) - Gardienii Galaxiei Vol. 1

Film "Gardienii Galaxiei" - Trailer, descriere, data de lansare, regizori si actorii care joaca in filmul Guardians of the Galaxy. Actorii principali in filmul Guardians of the Galaxy sunt: Chris Pratt si Zoe Saldana.

Pe scurt despre filmul Gardienii Galaxiei Vol. 1: Guardians of the Galaxy este un film american de supereroi din 2014, bazat pe echipa de supereroi Marvel Comics cu același nume. Produs de Marvel Studios și distribuit de Walt Disney Studios Motion Pictures, este al 10-lea film din Universul Cinematografic Marvel (MCU). Regizat de James Gunn, care a scris scenariul cu Nicole Perlman, filmul are o distribuție care îi include pe Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel și Bradley Cooper în rolul Gardienilor titulari, alături de Lee Pace, Michael Rooker, Karen Gillan, Djimon Hounsou, John C. Reilly, Glenn Close și Benicio del Toro.

În film, Peter Quill și un grup de criminali extratereștri fug după ce au furat un artefact puternic.

Filmul Gardienii Galaxiei a avut premiera la Dolby Theatre din Hollywood pe 21 iulie 2014 și a fost lansat în cinematografe în Statele Unite pe 1 august, ca parte a fazei a doua a Universului Cinematografic Marvel. Filmul a devenit un succes de critică și comercial, încasând 772,8 milioane de dolari în întreaga lume și devenind cel mai mare film cu super eroi din 2014, precum și al treilea film cu cele mai mari încasări din 2014. Filmul a fost lăudat pentru scenariu, regie, actorie, umor, coloană sonoră, efecte vizuale și secvențe de acțiune. La cea de-a 87-a ediție a Premiilor Oscar ale Academiei, filmul a primit nominalizări pentru Cele mai bune efecte vizuale și Cel mai bun machiaj și coafură, și a câștigat, de asemenea, Premiul Hugo pentru cea mai bună prezentare dramatică în 2015. O continuare, Gardienii Galaxiei Vol. 2 / Guardians of the Galaxy Vol. 2, a fost lansată în 2017. Un al treilea film, Gardienii Galaxiei Vol. 3 / Guardians of the Galaxy Vol. 3, va fi lansat în 2023.



Actori: Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel, Bradley Cooper, Lee Pace, Michael Rooker, Karen Gillan, Djimon Hounsou, John C. Reilly, Glenn Close și Benicio del Toro, Josh Brolin

Regizor: James Gunn

Scenaristi: Andy Lanning, Dan Abnett, Nicole Perlman

Genul filmului: Actiune, Aventuri, SF, Filme cu super-eroi, Filme Universul Cinematografic Marvel

Data de lansare:
In America - 1 August 2014
In Romania - 8 August 2014

Descriere film: Suntem în secolul 31, când Galaxia are disperată nevoie de un grup de supereroi în stare să o apere de atacurile unor creaturi malefice cu puteri cvasi-nelimitate. Star-Lord, liderul grupului, îi strânge laolaltă pe Drax the Destroyer, Groot, Gamora şi Rocket Raccoon pentru a ţine piept unei ameninţări ieşite din comun. Eroii vor avea de înfruntat nu doar inamici redutabili, ci şi propriile experienţe din trecut, care ar putea să-i dezbine în goana lor pentru salvarea Galaxiei.

Trailerul filmului Guardians of the Galaxy (2014) Gardienii Galaxiei Vol. 1

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii