Header Ads Widget

Un joc mortal (Film comedie horror 2022) Bodies Bodies Bodies Trailer și Detalii

Film comedie horror online "Bodies Bodies Bodies" 2022 cu actorii Holly Earl, Jack Trueman și Catherine Hannay. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Bodies Bodies Bodies".


Despre filmul Un joc mortal

Un joc mortal / Bodies Bodies Bodies este un film american de comedie neagră din 2022, regizat de Halina Reijn după un scenariu scris de Sarah DeLappe. În film, un grup de șapte prieteni organizează o petrecere în timpul unui uragan, unde joacă un joc despre crime, dar în curând își dau seama că s-a întâmplat o crimă cu adevărat. Filmul îi are în distribuție pe actorii Amandla Stenberg, Maria Bakalova, Pete Davidson, Myha'la Herrold, Chase Sui Wonders, Rachel Sennott și Lee Pace.


Filmul american comedie de groază "Un joc mortal / Bodies Bodies Bodies" este produs de companiile 2AM și A24, și a avut premiera mondială la South by Southwest pe 14 martie 2022. Este programat să fie lansat pe 5 august 2022 în cinematografe în America de către A24 și în restul lumii de Stage 6 Films.


Sinopsis la filmul Un joc mortal

Când un grup de tineri bogați de 20 de ani și ceva plănuiesc o petrecere de venirea uraganului într-un conac de familie îndepărtat, un joc de petrecere devine mortal în această privire proaspătă și amuzantă despre înjunghierea în spate, prietenii falși și o petrecere care a mers foarte, foarte prost.





Distribuție Actori în filmul Un joc mortal

Amandla Stenberg, Pete Davidson, Maria Bakalova, Myha'la Herrold, Chase Sui Wonders, Rachel Sennott, Lee Pace, Conner O'Malley

Regizor
Halina Reijn

Scenarist
Sarah DeLappe

Genul filmului
Comedie, Horror, Thriller, Filme 2022

Data de lansare
14 martie 2022 la festivalul South by Southwest, 5 august 2022 în cinematografe în America

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Bodies Bodies Bodies - titlul original, Un joc mortal - titlul în română, Trupuri, Trupuri, Trupuri - titlul alternativ în română

Este filmul Un joc mortal pe HBO Max

Din păcate filmul Un joc mortal / Bodies Bodies Bodies încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Un joc mortal pe Netflix?

Din păcate filmul Un joc mortal / Bodies Bodies Bodies încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Un joc mortal

Un grup de șapte prieteni tineri organizează o petrecere într-un conac îndepărtat în timpul unui uragan, găzduit de cei mai buni prieteni din copilărie Sophie, care recent s-a oprit din băut, și David, care este excesiv de bogat. Bee este iubita din clasa muncitoare a lui Sophie și este nouă în grupul lor de prieteni; este naivă la tipul de petrecere pe care o găzduiesc și mănâncă o cantitate mare de prăjitură fără să-și dea seama că este un comestibil. Unul dintre invitați, Jordan, o avertizează și pe Bee că Sophie nu este cine pare. Sophie, fiind în dezintoxicare, nu a mai vorbit cu ceilalți din grup de ceva vreme, iar dinamica socială este incomodă între ei. Grupul decide să joace jocuri de petrecere, alegând „bodies bodies bodies”, o crimă într-un joc în stil întunecat. Jocul merge prost și rupe prieteniile și mai mult, cu David certându-se cu toată lumea, de la prietena lui plictisitoare Emma până la un alt străin din grup, Greg, mult mai în vârstă, care este noul iubit al Alicei. Ei termină jocul, dar în curând constată că a avut loc o adevărată crimă și trebuie să caute din nou criminalul printre ei.


Trailer la filmul "Bodies Bodies Bodies / Un joc mortal" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii