Header Ads Widget

The Honeymoon (Film comedie romantică 2022) Trailer și detalii

Film comedie și romantic "The Honeymoon" 2022 cu actorii Maria Bakalova, Asim Chaudhry și Pico Alexander. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "The Honeymoon".


Despre filmul The Honeymoon

The Honeymoon (Luna de miere) este un film de comedie romantică din 2022, scris și regizat de Dean Craig. În distribuție joacă Maria Bakalova și Pico Alexander în rolul unui cuplu proaspăt căsătorit a cărui lună de miere la Veneția este deraiată de cel mai ciudat prieten al mirelui, Bav (Asim Chaudhry). Lucas Bravo joacă rolul unui gangster italian.

Filmul de comedie și romantic The Honeymoon a primit o lansare limitată în Statele Unite pe 16 decembrie 2022 și a fost disponibil simultan digital și la cerere. În Regatul Unit și în alte țări europene - inclusiv în România, a fost lansat pe Amazon Prime Video.



Descrierea sinopsis a filmului The Honeymoon

Adam o duce pe noua sa mireasă Sarah la Veneția pentru o lună de miere. Dar când Adam îl aduce pe Bav, cel mai bun prieten al său cu ei în Veneția, Bav provoacă un dezastru groaznic după alt dezastru. Când fermecatorul gangster Giorgio se îndrăgostește de Sarah, el scapă de Adam și Bav trimițându-i peste graniță într-o misiune de trafic de droguri.

Regia
Dean Craig

Actori în distribuție
Maria Bakalova, Asim Chaudhry, Pico Alexander, Flynn Allen, Lucas Bravo, Marco Valerio Montesano, Michele Enrico Montesano, Kai Portman, Myha'la Herrold, Roberto Alinghieri, Ami Chorlton, Ramsay Gilderdale, Lucia Guzzardi, Maria Maurigi, Sergio Valastro

Genul filmului
Comedie, Romantic

Dată de lansare:
16 decembrie 2022

Cunoscut și ca
The Honeymoon - titlul original, The Honeymoon - titlul în România

Trailer la filmul The Honeymoon (2022)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii