Header Ads Widget

Haos ambulant (Film acțiune sf 2021) Chaos Walking Trailer și detalii

Film acțiune sf și fantezie "Haos ambulant" 2021 cu actorii Tom Holland, Daisy Ridley și Mads Mikkelsen. Trailer, Descriere, sinopsis, listă actori și dată de lansare pentru filmul "Chaos Walking".


Despre filmul Haos ambulant

Haos ambulant / Chaos Walking (cunoscut în România și cu titlul Lumea haosului) este un film thriller de acțiune științifico-fantastic american din 2021, regizat de Doug Liman și scris de Patrick Ness și Christopher Ford. Se bazează pe trilogia științifico-fantastică a lui Ness, Chaos Walking, adaptând prima sa carte, The Knife of Never Letting Go din 2008. În distribuție joacă actorii Tom Holland, Daisy Ridley, Mads Mikkelsen, Demián Bichir, Cynthia Erivo, Nick Jonas și David Oyelowo. Filmul urmărește un tânăr care trăiește într-o lume distopică fără femei, în care toate făpturile vii își pot auzi gândurile în fluxuri de imagini, cuvinte și sunete, numite „Zgomot”. Când o femeie se prăbușește pe planetă, el o protejează de pericol.

Filmul Haos ambulant / Chaos Walking a avut premiera în Coreea de Sud pe 24 februarie 2021 și în Statele Unite pe 5 martie 2021. A primit recenzii în general negative din partea criticilor care au luat în derâdere intriga subdezvoltată a filmului, ritmul neuniform, lipsa dezvoltării caracterului, chimia dinre Daisy Ridley și Tom Holland și abaterea de la temele și mesajul materialului sursă. Filmul a fost, de asemenea, un eșec comercial, încasând 27,1 milioane de dolari la nivel mondial față de bugetul său de 100-125 de milioane de dolari și a dus la o reducere a valorii pentru Lionsgate.

Sinopsis pentru filmul Haos ambulant

Doi însoțitori improbabili se îmbarcă într-o aventură periculoasă prin teritoriile unei planete neexplorate, încercând să scape de o realitate periculoasă și dezorientatoare, în care toate gândurile sunt văzute și auzite de toată lumea.



Descrierea sinopsis a filmului Haos ambulant / Chaos Walking

Într-un viitor nu prea îndepărtat, Todd Hewitt (Tom Holland) o descoperă pe Viola (Daisy Ridley), o fată misterioasă care se prăbușește pe planeta lui, unde toate femeile au dispărut și bărbații sunt afectați de „zgomot” -- o forță care le pune toate gândurile la vedere. În acest peisaj periculos, viața Violei este amenințată - și, în timp ce Todd promite că o va proteja, va trebui să-și descopere propria putere interioară și să dezvăluie secretele întunecate ale planetei.

Regia
Doug Liman

Actori în distribuție
Tom Holland, Daisy Ridley, Mads Mikkelsen, Nick Jonas, Demián Bichir, David Oyelowo, Kurt Sutter, Cynthia Erivo, Bethany Anne Lind, Ray McKinnon, Vincent Leclerc, Blane Crockarell, François Gauthier, Tyrone Benskin, Frank Fontaine, Don Jordan, Patrick Garrow, Mylène Dinh-Robic, Julian Richings, Michael Dyson

Genul filmului
Acțiune, Aventuri, Fantastic, SF

Dată de lansare:
5 martie 2021 2021

Cunoscut și ca
Chaos Walking - titlul original, Haos ambulant - titlul în România

Trailer la filmul Haos ambulant / Chaos Walking (2021)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii