Header Ads Widget

Alita: Battle Angel (Film 2019) Alita: Îngerul războinic

Trailer oficial la filmul de actiune sf "Alita: Battle Angel" 2019 cu actorii: Rosa Salazar, Christoph Waltz si Jennifer Connelly. Descriere si data de lansare pentru filmul "Alita: Îngerul războinic".

Scurta descriere: Un cyborg femeie dezactivat este reînviat, dar nu-și mai poate aminti nimic din viața sa anterioară și se străduiește să afle cine este.

Actrita Rosa Salazar, interpreta personajului Alita, ati mai vazut-o in filmul Bird Box produs de Netflix si in rolul Rosa din trilogia Maze Runner 3: The Death Cure.

Mahershala Ali a castigat in 2019, premiul Oscar la categoria "Cel mai bun actor in rol principal" cu interpretarea personajului Dr. Don Shirley din filmul Green Book. Filmul la randul lui a castigat Oscarul pentru cel mai bun film.

Actori: Rosa Salazar, Christoph Waltz, Jennifer Connelly, Mahershala Ali, Ed Skrein, Jackie Earle Haley, Keean Johnson

Regizor: Robert Rodriguez
Genul filmului: Actiune, Aventuri, Dragoste
Data de lansare: 15 februarie 2019
Premiera in Romania: 15 februarie 2019

Descriere film Alita: Battle Angel: De la producătorii vizionari James Cameron („Avatar”) și Robert Rodriguez („Sin City”), vine filmul Alita: Îngerul războinic, o aventură epică a speranței și a încrederii în forțele proprii.

Când Alita (Rosa Salazar) se trezește fără să-și amintească cine este, într-o lume din viitor pe care nu o recunoaște, ea este luată de Ido (Christoph Waltz), un medic binevoitor care își dă seama că undeva în acest corp de cyborg abandonat se află inima și sufletul unei tinere cu un trecut extraordinar. În timp ce Alita învață să-și trăiască noua viață pe străzile rău famate ale orașului Iron, Ido încearcă să o protejeze de trecutul ei misterios, în timp ce noul ei prieten Hugo (Keean Johnson) o ajută să-și recapete memoria.

Dar atunci când forțele mortale și corupte care conduc orașul vin după Alita, ea descoperă un indiciu din trecutul ei – că are abilități unice de luptă încât nimic nu o va putea opri. Dacă ar putea stăpâni aceste abilități, ar putea fi salvarea prietenilor, a familiei și lumii în care a crescut.

Vedeti si review la filmul Alita: Battle Angel

Trailerul filmului "Alita: Battle Angel - Alita: Îngerul războinic" - 2019

Trailer 2 la filmul de actiune Alita: Battle Angel

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii