Header Ads Widget

Review la filmul Alita: Battle Angel - Îngerul Războinic

Scurtă descriere a filmului Alita: Battle Angel
Povestea filmului o urmărește pe Alita, un cyborg femeie dintr-o lume din viitor care este repornit. Cand se trezește Alita este foarte dezorientată si nu-si poate aminti nimic despre cine era. Este ajutată de doctorul Ido (Christoph Waltz) care își dă seama că undeva în acest corp de cyborg abandonat se află inima și sufletul unei tinere cu un trecut extraordinar.


În timp ce este ajutată de noul ei prieten Hugo (Keean Johnson), să-și recapete memoria, Alita descoperă că are abilități unice de luptă care o fac de neoprit și o pot ajuta să-și salveze prietenii și lumea în care a crescut.

Review la filmul Alita: Battle Angel - Îngerul Războinic
Voi fi sincer, când am intrat în cinema pentru a viziona acest film, mă așteptam să nu-mi placă. Văzusem putin din trailer iar ochii Alitei nu mi-au "vorbit" deloc. Când filmul începuse, căutam lucruri care să nu-mi placă, dar spre surprinderea mea nu erau, în afară de câteva momente stânjenitoare. M-am obișnuit repede cu ochii Alitei și au devenit de fapt foarte plăcuți. Povestea a început să mă atragă și m-am cufundat complet în poveste și în efectele vizuale.

Lumea din film este extraordinară și frumoasă, scenele de acțiune din acest film sunt fantastice, și cu sinceritate va spun, sunt unele dintre cele mai bune pe care le-am văzut. Povestea este puțin grăbită, dar nu într-o măsură în care să fie prea rapidă. Alita ca personaj este minunată, are o inimă bună, o inocență pură și o naivitate de copil. De-a lungul filmului, Alita crește ca persoană și învață despre sacrificiu, pierdere, dragoste și ororile minții umane.

Alita este foarte plăcută și pentru că este o persoană foarte bună într-o lume foarte oribilă, și nu poți să nu simți simpatie pentru o ființă nevinovată precum ea, o ființă expusă lumii crude a Orașului de Oțel.

Am urmarit acest film fara sa stiu sursa scenariului (manga japonez) si mi-a placut. Mi-a plăcut foarte mult filmul și a trebuit să îl văd a doua oară.

În concluzie, pot recomanda filmul Alita: Battle Angel fără nicio problemă. Este un film pe care este păcat să-l ratezi și mai păcat să nu-l vezi în cinematograf.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii