Header Ads Widget

Green Book (Film 2018) Green Book: O prietenie pe viață

Trailer oficial la filmul thriller "Green Book" 2018 cu actorii: Viggo Mortensen, Mahershala Ali si Linda Cardellini. Descriere si data de lansare pentru filmul "Green Book: O prietenie pe viață".Scurtă descriere: Un italiano-american dur din clasa muncitoare, devine șoferul unui pianist africano-american, care într-un turneu, vizitează locurile din anii 1960 din sudul Americii.

Actori: Viggo Mortensen, Mahershala Ali, Linda Cardellini, Sebastian Maniscalco, Dimiter D. Marinov, Mike Hatton, P.J. Byrne

Regizor: Peter Farrelly
Genul filmului: Biografic, Comedie, Dramă
Data de lansare: 16 noiembrie 2018
Premiera in Romania: 3 ianuarie 2019

Filmul Green Book a castigat premiul Oscar in 2019 la categoria cel mai bun film.

Descriere film Green Book: Filmul este povestea reală a unei prietenii improbabile dintre un pianist de culoare şi un italiano-american dur pe care cel dintâi îl angajează ca şofer şi asistent personal. Unde? În America anilor '60, unde rasismul şi prejudecăţile încă erau o normalitate.

Pianistul Don Shirley şi şoferul său, Tony "Lip" Vallelonga, au fost personalităţi publice, Tony Lip ajungând, după evenimentele din film, un actor destul de cunoscut la Hollywood (a debutat în Naşul, a apărut în Goodfellas şi în serialul The Sopranos).

Trailerul filmului "Green Book - Green Book: O prietenie pe viață" - 2018

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii