Header Ads Widget

Hellboy (Film 2019) Trailer, lansare si detalii

Trailer oficial la filmul de actiune "Hellboy" 2019 cu actorii: Daniel Dae Kim, Milla Jovovich si David Harbour. Descriere si data de lansare pentru filmul "Hellboy".


Filmul bazat pe romanele grafice ale lui Mike Mignola, spune povestea lui Hellboy, care este prins între lumea supranaturală și cea umană, si se luptă cu o vrăjitoare din vremuri de demult care vrea răzbunare.

Pe actorul David Harbour care joaca rolul Hellboy il stiti din filme precum Suicide Squad, Human Affairs, Sleepless, Black Mass, A Walk Among the Tombstones si The Equalizer. In 2019 il veti putea vedea si in filmul Dhaka unde va juca alaturi de Chris Hemsworth.

Pe actrita Milla Jovovich o stiti cu siguranta din celebra serie de filme horror Resident Evil, dar si din Zoolander, Future World, A Perfect Getaway sau Ultraviolet. In 2019 o puteti vedea si in filmul de fantezie Paradise Hills care a avut premiera pe 26 ianuarie si in care mai joaca si actritele Eiza González si Emma Roberts.

Actori: Daniel Dae Kim, Milla Jovovich, David Harbour, Ian McShane, Alistair Petrie, Sasha Lane, Thomas Haden Church, Penelope Mitchell

Regizor: Neil Marshall
Genul filmului: Acţiune, Aventuri, Fantastic, SF
Data de lansare: 12 aprilie 2019
Premiera in Romania: 12 aprilie 2019

Descriere film Hellboy: În încercarea sa de a li se împotrivi unor vrăjitoare medievale lipsite de scrupule și dispuse să folosească farmece vechi de mii de ani pentru a-și atinge scopul final de a distruge întreaga omenire, Hellboy ajunge în Marea Britanie, unde trebuie să le înfrângă pe consoarta lui Merlin și Regina Nimue. Însă confruntarea dintre bine și rău se transformă într-o luptă mult prea periculoasă și sângeroasă, care nu numai că riscă să genereze o mulțime de victime colaterale, dar poate să provoace chiar și sfârșitul lumii – un deznodământ pe care Hellboy încearcă să îl evite cu orice preț.

Trailerul filmului "Hellboy" - 2019Trimiteți un comentariu

0 Comentarii