Header Ads Widget

A Walk Among the Tombstones (Film 2014) Umblând printre morminte

Film "Umblând printre morminte" - Trailerul, descrierea, data de lansare, regizorii si actorii care joaca in filmul "A Walk Among the Tombstones". Actorii principali in filmul "A Walk Among the Tombstones" sunt Liam Neeson si Stephanie Andujar.

Pe scurt despre filmul Umblând printre morminte: Matthew Scudder (Liam Neeson), fost poliţist din New York, este angajat de un traficant de droguri pentru a descoperi ce s-a întâmplat cu soţia dispărută a acestuia.



Actori: Liam Neeson, Stephanie Andujar, Boyd Holbrook, Dan Stevens, Astro, Frank De Julio, David Harbour, Maurice Compte, Patrick McDade, Luciano Acuna Jr., Hans Marrero, Laura Birn, Adam David Thompson, Kim Rosen, Eric Nelsen, Razane Jammal, Al Nazemian, Purva Bedi, Novella Nelson, Marielle Heller, Ólafur Darri Ólafsson, Mark Consuelos, Genevieve Adams, Sebastian Roché, Danielle Rose Russell, David Anzuelo, Mike Figueroa

Regizor: Scott Frank

Scenaristi: Scott Frank, Lawrence Block

Genul filmului: Acţiune, Crimă, Mister, Thriller

Data de lansare:
In America - 19 Septembrie 2014
In Romania - 10 Octombrie 2014

Tip de ecran: wide

Descrierea filmului A Walk Among the Tombstones: Bazat pe cea mai bine vândută serie de romane misterioase a lui Lawrence Block, filmul Umblând printre morminte îl are ca actor principal pe Liam Neeson în rolul lui Matt Scudder, un fost polițist din NYPD care acum lucrează ca investigator privat fără licență, care operează în afara legii. Când Scudder acceptă fără tragere de inimă să ajute un traficant de heroină (Dan Stevens) să vâneze bărbații care i-au răpit și apoi ucis-o cu brutalitate pe soția sa, Scudder află că nu este prima dată când acești bărbați comit acest tip de crimă ciudată... și sigur nu va fi ultima. Călcând liniile dintre bine și rău, Scudder se grăbește să urmărească criminalii prin străzile din spatele orașului New York înainte ca ei să ucidă din nou.

Scris și regizat de Scott Frank (The Lookout), filmul A Walk among the Tombstones este produs de Danny DeVito de la Jersey Films, Michael Shamberg și Stacey Sher de la Double Feature Films, Tobin Armbrust de la Exclusive Media și Brian Oliver de la Cross Creek Pictures. Universal va distribui filmul în America de Nord.

Trailerul filmului "A Walk Among the Tombstones" (2014)

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii