Header Ads Widget

Cold Pursuit (Film 2019) Ucide-i cu sânge rece

Trailer oficial la filmul de actiune "Cold Pursuit" 2019 cu actorii: Liam Neeson, Laura Dern si Micheál Richardson. Descriere si data de lansare pentru filmul "Ucide-i cu sânge rece".



Un șofer pe o mașină de dat zăpadă încearcă să se răzbune pe dealerii de droguri despre care crede că la ucis pe fiul său. Bazat pe filmul norvegian din 2014, "În ordinea dispariției".

Pe actrița Laura Dern ați văzut-o in rolul Vice Admiral Holdo din filmul Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi, iar in 2019, pe lângă filmul de față, o veți putea vedea în filmul Little Women.

Actorul Liam Neeson va juca în 2019 în filmul Men in Black: International in care va juca alături de Tessa Thompson si Chris Hemsworth.

Actori: Liam Neeson, Laura Dern, Micheál Richardson, Michael Eklund, Bradley Stryker, Wesley MacInnes, Tom Bateman, Domenick Lombardozzi, Emmy Rossum

Regizor: Hans Petter Moland
Genul filmului: Actiune, Drama, Thriller
Data de lansare: 8 februarie 2019
Premiera in Romania: 8 februarie 2019

Descriere film Cold Pursuit: Toate problemele par să fi înghețat sub stratul uriaș de zăpadă în acest orășel nordic. Nels Coxman (Liam Neeson), cetățean model și familist convins, este pus la grea încercare în momentul în care fiul sau este găsit mort în circumstanțe foarte misterioase. Răzbunarea devine principala lui preocupare și rând pe rând își face dreptate singur executându-i pe cei pe care îi consideră vinovați.

Trailerul filmului "Cold Pursuit - Ucide-i cu sânge rece" - 2019

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii