Header Ads Widget

Jumanji: Nivelul următor (Film acțiune 2019) Jumanji: The Next Level Trailer și detalii

Film acțiune și aventuri "Jumanji: Nivelul următor" 2019 cu actorii Dwayne Johnson, Kevin Hart și Jack Black. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Jumanji: The Next Level".


Despre filmul Jumanji: Nivelul următor

Jumanji: Nivelul următor / Jumanji: The Next Level este un film american de comedie și aventură fantastică din 2019, regizat de Jake Kasdan, care a scris scenariul împreună cu Jeff Pinkner și Scott Rosenberg. Filmul este a patra ediție din seria de filme Jumanji și continuarea filmului Jumanji: Aventură în junglă / Jumanji: Welcome to the Jungle (2017). În film joacă Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart, Karen Gillan, Nick Jonas, Alex Wolff, Morgan Turner, Ser'Darius Blain și Madison Iseman, reluând rolurile din filmul anterior, în timp ce Awkwafina, Danny Glover și Danny DeVito se alătură distribuției filmului în alte roluri. Intriga filmului are loc la doi ani după Jumanji: Aventură în junglă, în care același grup de adolescenți, împreună cu un vechi prieten și alte două persoane, sunt prinși din nou în Jumanji. Acolo, cu toții se confruntă cu noi probleme și provocări atât cu avatarele vechi, cât și cu cele noi, în timp ce trebuie să salveze pământul de la un nou răufăcător pentru a scăpa.

Filmul Jumanji: Nivelul următor / Jumanji: The Next Level a fost lansat în România pe 29 decembrie 2019 de InterComFilm Distribution. Filmul a primit recenzii în general pozitive de la critici și a încasat 801,7 milioane de dolari la nivel mondial, față de un buget de 125-132 de milioane de dolari, devenind al zecelea film cu cele mai mari încasări din 2019. O continuare este în dezvoltare.



Descrierea sinopsis a filmului Jumanji: Nivelul următor / Jumanji: The Next Level

Când Spencer se întoarce în lumea fantastică a lui Jumanji, prietenii Martha, Fridge și Bethany reintră în joc pentru a-l aduce acasă. Dar jocul este acum stricat -- și ripostează. Tot ce știu prietenii despre Jumanji este pe cale să se schimbe, deoarece în curând descoperă că sunt mai multe obstacole și mai multe pericole de depășit.

Regia
Jake Kasdan

Actori în distribuție
Dwayne Johnson, Kevin Hart, Jack Black, Karen Gillan, Awkwafina, Nick Jonas, Alex Wolff, Morgan Turner, Madison Iseman, Ser'Darius Blain, Danny DeVito, Danny Glover, Rhys Darby, Colin Hanks, Rory McCann, Marin Hinkle, Vince Pisani, Dorothy Steel, Jennifer Patino, Madison Johnson, Dania Ramirez, Derek Russo, Vanessa Cater, Nick Gomez, Massi Furlan, Javier Villamil, Anthony Neves, Morgan Brown, Deobia Oparei, Leslie Simms, John Ross Bowie, Lucy DeVito, Bebe Neuwirth, Lamorne Morris

Genul filmului
Acțiune, Aventuri, Comedie

Dată de lansare:
13 decembrie 2019

Cunoscut și ca
Jumanji: The Next Level - titlul original, Jumanji: Nivelul următor - titlul în România

Trailer la filmul Jumanji: Nivelul următor / Jumanji: The Next Level (2019)


Trailerul subtitrat în limba română la filmul de comedie și aventuri Jumanji: Nivelul următor (2019) cu actorii Dwayne Johnson, Kevin Hart, Jack Black, Karen Gillan, Awkwafina, Nick Jonas, Alex Wolff, Morgan Turner, Madison Iseman, Ser'Darius Blain, Danny DeVito și Danny Glover și regizat de Jake Kasdan.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii